rubrik

jobb, jobb och jobb står på schemat framöver. lite halvsegt men jag överlever!
är dock ledig lördag-tisdag så då lutar det åt att jag åker med josse & co till uppsala för partay :)
idag så var förresten jag och donnan in till valbo och shoppade. hittade massa läckra prylar, bla ett glitternagellack! I'M SO HAPPY. har precis smetat ut det på naglarna och det blev kanonfint! 6 av 5 toast (Y)

nu kommer nog mitt hjärta hem från träningen snart. lovely. hörs sen! puss


***

todilu!
jag har varken haft tid eller lust att updt bloggen på sista tiden. jag skulle nog kunna vara världshistoriens sämsta bloggare..

hjärtat började jobba kvart i sex i morse så efter att han hade åkt vid halv sex så var jag klarvaken. har roat mig med att kika runt på bloggar och hemsidor och käkat upp dom godaste (ljusa) pollysarna :) . jag som trodde att jag aldrig i livet skulle sätta på mig ett par converse (ännu mer aldrig i livet tycka att dom var snygga) har fallit pladask för dom här -> http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=282102&qProductColorId=14&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=4&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=4&qGroup=31&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=2&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1 galet snygga!

för övrig så åker jag till västkusten idag. imorgon trallar jag runt på liseberg och på fredag intar jag nordens ark. ska bli mysigt :)
näe nu måste jag börja packa! see u lateeeer. puss



<3 NIKLAS


RSS 2.0