MU = eriksson

har rast på en alltid lika givande mattelektion. tror jag börjar hajja problemen med roten ur, upphöjt i x - y + delat i 23123861 .. känns skönt! här är kommer en alltför interssant lista! jippi

HAR DU:

Folköl i kylen: nej. verkligen inte.
Något husdjur: jag nöjer mig med dammråttorna under sängen. dom är tillräckligt tidskrävande..
Någon favoritmat:  fruktsallad, BIG LOVE
Någon flick/pojkvän: nepp. tack och lov
Puder på dig: nej
Några framtidsplaner: yes, och dom varierar från dag till dag. ibland vill jag bli austronat och åka på en tripp till månen, andra dagar vill jag bli USAs president eller ta över världen. andra dagar vill jag bara bli fullgubbe
Någon sjukdom: ingen bevisad, men skulle inte bli förvånad om jag har en släng adhd >_>
Gymkort: yes. tro det eller ej
Några kärleksproblem: njaa, inte problem.. mest trassel
Någon favoritlåt: long before rock 'n roll - mando diao
Duschat idag: yes
Någon vän som spelar I ett band: ja
Några MVG: i spanska och HK sen 9:an, nu tror jag dessvärra att dom har gått upp i rök.. 
Någon som förstår dig: nja. finns väl dom som gör ett tappert försök iallafall :)
Tuff kompis som kan försvara dig: jag klarar mig själv! men visst, finns väl några randoms
Något beroende: tuggummi, umgänge, alkohol, shopping, telefon, käk, sova, fotboll med mera, med mera, med mera...
Fikat idag:
Något favorit märke: njää
Nagellack: självklart! rött nu, men ser lite trashigt ut för det är nött..
Någon vän som bor i ett annat land: ja

VEM:
Avskyr du: 
en person som jag vet läser den här bloggen, inte så smart av mig att skriva namn då.. 
Hånar du:  puckon
Delar du mest minnen med: johanna, malin, victoria, josse, anna och marie skulle jag tro..
Längtar du efter: ingen
Stör du dig på: MB i våran klass, sjukt dryg! 
Lagar mat: alla utom jag
Diskar: diskmaskin
Städar ditt rum: mitt rum hos mamma städar mamma och mitt rum hos pappa städar pappa och ingela. bäst så ^^

VILKEN:
Tidning läser du:
den jag känner för..
Buss åker du oftast: 41:an
Frisyr har du: utsläppt - vågigt
Månad fyller du år: mars
Årstid föredrar du: summeeertime :D 
Stad du är uppväxt i: stad?! :O i lilla byn järbo..

VAD:
Gör du nu: 
väntar på haap, skriver blogg, lyssnar på marias babbel osv osv.. =)
Gör dig till en bra människa: att jag oftast tror bra om folk och ger dom en chans, enda tills dom bevisar motsattsen. 
Gör dig till en dålig människa: har svårt att bestämma mig och blir lätt sur.
Vill du arbeta med: som ovannämt så har jag väldigt svårt att bestämma mig... 
Är roligast just nu: att det är träning ikväll och det är så bra väder!
Kläder du har på dig: kjol, stor tee, strumpbrallor, trosor, bh, shoes
Har du för smink: mascara
Äger du för skor:  olika
Läser du för bok: alla hjärtans dag. skolan tvingar mig
Ska du göra nu: åka hem

RANDOM:
Kallt ute:
ja. nej. lagom :)
Idrottar du: aa
Sista du åt: skollunch
har du en gitarr: nepp
Mario eller sonic:  ?
Har du bra hörsel: jolå
Tittar du mycket på tv: beror på
När spydde du sist: det minns jag inte
Senaste spelade dataspel: http://www.jesper.nu/onlinespel/Skjutspel/4305-Rebubbled/
Har du bra betyg: inte övedrivet
Vad har du för mattebetyg: IG - MEN JAG JOBBAR PÅ DET!

GOD MIDDAG / GOD KVÄLL!

nu har jag nyss kommit hem. var med danne, marcus och kristian till prillan och köpte strumpbrallor. kom på att jag glömde införskaffa ett par när jag var i storstan.. sen så mötte vi joel och pär en sväng också. and now I'm here =) tänkte gå och lägga mig i tid ikväll så jag orkar upp imorgon. smart där! (y)
haha, glömde skriva en sak i det förra inlägget.. när jag och pappa var inne på HM i gävle så kom det fram en tant/dam och började dra i mitt hår. ska kanske nämna att jag kallar alla damer över 25 år för tant, så ni inte får för er att hon var 100 år och färgblind..

tant "åååååh, vilket fint hår! vad är det för märke, färg, pris?!"
jag "eeh. öhm, jag brukar ha olika men typ swartschkof (stavning?) mahogneybrun."
tant "jag blir så avundsjuk, precis sådär vill jag också ha! skitfint är det! verkligen, jätte fint!"
jag "ehe, tack.."

hahaha, pappa stackarn stod bredvid med smått gråa hår "berätta att du färgar håret varannan vecka också, då vill hon nog inte färga..!"

nääe, nu ska jag gå och vara soc med gänget här hemma, vi hörs! puss


JABBA DABBA DOOO!!!

brillerna fanns kvar!!! :D wihuu. jag översov mig imorse och orkade inte stressa till skolan så jag skippade den idag. när pappa kom hem så åkte vi in till gävle och hämtade min dator och lite skolböcker, sen så gick vi på stan. mina solisar var helt slut i affären men som tur var så hade dom glömt att lägga fram dom sen dess att jag sagt att dom skulle lägga undan dom, hänger ni med? gla' blev jag iallafall :D sen så köpte jag ett par söta sommarskor från vagabond också. måste ju ha nått plagg med blommor menar jag ;) hihi. efter det så kika vi runt efter en vårjacka men det fanns ingen som jag ville ha :/ då tyckte papi att vi skulle kika på not naked i sandviken, så det gjorde vi. där köpte jag en grå munkjacka som jag tänkte ha tills min skinnjacka kommer - 25 maj :) ganska segt att den kommer när det är sommar och inte vår. but hey! - den som väntar på nått gott.. ;) hihi.
puss puss, heeei


oj, vad långt

(hittade ett inlägg som jag skrev igårkväll. glömde publicera det då, så gör det nu)

jisus! den här dagen blev då verkligen inte som planerat... (varning för sträckläsning)

började med att jag traskade från skolan vid halv fyra - tiden. på vägen upp till stan så gick det någon brud bredvid mig och snackade i telefon, jag trodde jag skulle svimma när jag hörde henne snacka. fyfasen vad det var svårt att hålla sig för skratt! här kommer höjdpunkterna ur hennes diskusion;

puckad brud; alltså vadå? en fjortis? har du träffat en fjortis? .... ah jag skulle iallafall ha spöat ner na! ah typ preciis... åh daah.
... du jag har bytt stil nu! jaaa, jag ska bli hiphopare, bah yää. så jag har köpt en keps va. ah från bikbok. och hängjeans och huvtröja! aah det är sant! Davve säger att han älskar mig mer då, så jag gör det för hans skull.
aah, men du jag lär lägga på nu. fuck of gumman, älskar dig tjaaaa!


HAHAHAHA!! det var så jävla roligt i verkligheten! så fult xD

när jag kom framt till stan så gick jag till automaten för pappa hade satt in cash på mitt kort. men då funkde inte kortet. nehepp, tänkte jag och gick till swedbank.
alla vet ju att man lär ta såndär kölapp på sånna där ställen, så självklart gjorde jag det. när det sedan blir min tur så glor tanten bakom disken på mig och säger;
 -"har du nr.167?"
 -"jaa.."
- "hmpf, okej då. den här vägen!"

snacka om surig klimaterietant! vafan tror hon att jag ska svara, "nej jag har inte 167. gick bara fram ändå liksom.. " ååh pucko säger jag bara. tanten kunde iallafall inte hjälpa mig eftersom jag inte har något legg och mitt pass hade jag glömt hemma.. trökigt värre. så bye bye solisar, hoppas ni sitter stiligt på någon annan jävel som köper er. buhu :( they were made for meee!! :( hoppas dom finns kvar på måndag!

efter banken så stressade jag till bussen och hann med halv femman. träffade stoff på bussen, så när vi kom till sandviken så följde jag med honom till ms och på stan en sväng innan jag tog 13 till vallhov. stoffe är så sjuk ibland, precis innan han gick så kom det en skitsnygg bil åkandes och jag sa "titta, där kommer min bil ju." soffe glor och svarar "aah.." sen fem min efter att han har gått så får jag ett sms från honom; "meen, haha fattade inte det där med bilen först, hahaha xD" hahahaha, ja vad ska man säga? bättre sent än aldrig kanske. eller vad säger du stoff? ;) hihi. när jag klev av bussen så träffade jag "lill"-robin, "stor"-robin och emma så jag stannade ute med dom ett tag :)

när jag sedan kom hem så skulle centern börja om en kvart så kändes ganska omöjligt att hinna ner.. :/  så I desided to springa i trebo. meen då hittade jag inte min iPod-laddare så jag tänkte "what a hell, skit samma" och ringde seb. efter det så var jag rastlös. då hittade jag min mp3 som jag inte har lyssnat sendan 8:an, så jag stoppa i ett batteri och promenixa ner till prinsan för att bättre på brännan lite.

när jag var på väg ner så mötte jag P. Jag och några av mina närmsta vänner vet mystiken med P. han är skitsnygg, ashet och superläcker. allt i ett liksom :D hahaha! det roliga är att vi inte har vetat vad han heter. det började med att jag såg honom vid skolan när jag gick i åttan. vet inte vad han gjorde där, men han gick inte på våran skola iallafall.. jag berättade genast för johanna om "han med med stort P"   P står för perfektion. han hade även en röd keps mett ett P på, lämpligt nog. Iallafall, några dagar senare så berättade johanna att hon nog också hade sett "han med stort P" och båda var agree - han var en definition av perfektion. Hur som hellst, under sommaren så var jag på en hel del fester här och var och en kväll när det var massa ungdomar på sörtutt (strand) så var han också där! vi hade några gemensamma kompisar som vi umgicks med den kvällen och även några andra kvällar den sommarn. han heter andreas btw, men "han med P" låter ju helt klart glassigare ;D hihi. aja, vad vare jag skulle skriva? jo visst ja! jag mötte ju honom igår och hade inte sett honom sedan jag gick i 8:an så jag kännde inte igen honom först. jag gick och kollade ner på mp3:n och bytte låt och när han var typ 1/2 m framför mig så såg jag att det var han. 
p - hej!
j - haeiäj! 

hahhahaha!! säkert det fulaste hej jag har fått ur mig på 17 års tid! tror inte ens det kan katigorisera sig som ett hej.. xD haha! pinsamt

jaja, efter det så solade jag iallafall. häärligt:D sedan så traska jag hem men kom på att jag ville göra fruktsallad tills imorn så pappa följde med och köpte massa frukt. så nu har jag precis suttit och delat massa frukt som jag ska luncha på imorn :D nu ska jag hoppa in i duschen, sen kika lite på glasklart som är såå lovely! och sedan sova ^^

puss och god natt, over n' out! :)

iiii

tjauu!

nu har jag svenska. men vi har ingen lärare så jag har suttit och knappat runt på internet efter lite snüggt att stoppa i sommargaderoben ^^ kanske kommer bilder senare. maybe

snart ska jag kila till stan och shoppa solisarna, hoppas att jag hittar något mer också :) efter det så ska jag hem så fort som möjligt så att jag förhoppningsvis hinner vara med på center idag. annars blir det trebo-slingan med min iPod :)

nu så slutar vi visst så ska packa ihop och dra på stan nu! höörs

  jennie goes alien!

MEN RING DÅ, TÖNT

HEJ :) träningen gick great! fast nu har jag ont i tån.. :S jädrans

det är så kul med min papi, ju mer stressad, irriterad, skrikig jag blir desto mer lugn blir han. då står han och tittar på mig när jag far runt som ett jihu samtidigt som han kan stå och sjunga för mig, skratta åt mig, berätta roliga historier - ja allt som är sjukt jobbigt att lyssna på just då! då tycker han själv att han är skitkul och han blir bara mer och mer road ju surare jag blir. on top of that så är vi 4 tjejer/damer här hemma som alltid brukar lyckas med att pricka in mensen under samma vecka. detta är ju sjukt roligt för resterande 4 grabbar som bor här hemma. eller så inte.. under denna period brukar min stubin vara lika med noll. pappa brukar ganska lätt märka när detta inträffar för då kommer han lämpligt nog hem med en ask tampisar och börjar plåga mig med hans larviga skämt / fula danser / dåliga sång mm. när jag sedan är på bristningsgränsen av att ringa 911 så går han därifrån med ett leende på läpparna och är skitstolt över sig själv. jävla typ alltså...
 
...men han är bäst ibland också. han ska få äran att shoppa lite åt mig imorgon, så han hamnar på + igen ^^ moahaha

oj vad långt det blev. sorry :)
nu ska jag kika lite på tv. kanske? så. att.. ja :) hihi / sleep tight!


image117

Spending my time
Watching the days go by
Feeling so small, I stare at the wall
hoping that you think of me too
I'm spending my time




aaahw

brååådiiis!! haft en toppen dag i skolan idag. lugnt och skönt. efter det så knata jag och maria upp till stan. jag hitta ett par brills som jag ska investera i imorgon :) och så blev jag helt kääääääääär i ett par ursöta shoes! så himlans urgulliga ^^ synd bara att dom kosta 1000 spänn. får välja mellan skor och pierca tungan så jag tror smycke i tungan väger tyngst. nu ska jag vara nere på parkbadet och köra center om en halvtimme så måste rusa!

don't forget desperate housewifes ikväll!!! :D

puss

you look nice, alright?

jag borde sova. jag måste sova. jag vill sova. varför sover jag inte? jag är inte ett dugg trött. inte ens för fem öre. (inte för en miljon heller..) . åååh, jag blir tokig på mig själv! är trött på dagarna och pigg kvällarna. so not like me.. nåja, ska lägga mig och skriva lite. då brukar jag bli trött :) nattnattii

image116  mwaah
, give me!!! :D hihi





tjaO

idag var jag så jäklans trött när klockan ringde kl. 06.00 att jag somnade om ;S inte så smart gjort kom jag på sedan, eftersom vi skulle ha ma-prov idag.. 

annars så har jag mest sovit bort denna dag. klev nyss upp å kikade på andra avenyn som jag egentligen inte fattar ett dugg av. jag ser i snitt 1,5 avsnitt på två veckor, endå tycker jag att det är skitbra och jag tror att jag fattar allting. dock inte så troligt..

nu är klockan snart 17.10 och då ska jag befinna mig på parkbadet för ett fitnessyoga pass. första gången jag kör det så det ska bli kul :) efter det så är det raka vägen upp till järbo och lira boooll :D wihuu! ^^

hörs

sunny daaaay

todiluu ^^

nu har jag en liten paus i mitt städande. vaknade halv två idag, korsitaket :O sen dess så har jag inte gjort så mycket.. snackat i fonen med seb, eken och eriksson, städat, och alldeles nyss käkat. nu väntar jag på att dear ekis ska komma hit, sen ska vi ut och traska i viken :D hörs, tjingeling


what's love

Hellu puddingar!

nu var det ett tag sedan.. nästan en vecka närmare bestämt. har vart ganska skönt att inte panikblogga varje dag om vad som händer och fötter. men nu är jag på hugget igen!

hinner dessvärre inte skriva så detaljerat idag. ska snart iväg till haaps (han hatar när jag är sen). får se vad vi hittar på :)

I wounder.. hur lång tid tar det att få något som man beställer från internet egentligen? jag skickade efter produkter från yves rocher för nästan en månad sen, och det har fortfarande inte kommit!
och en jacka som jag beställt kommer inte för ens tidigast 25 maj. då är det ju sommar HALLÅ! sjukt dåligt. men men, bit ihop jennie. 

den här är den enda låten som snurrar runt i mina lurar för tillfället. så jävla bra. love love love this song!!! 


PAUS

nu är det mesta i mitt liv upp-och-ner vänt. mest ner vänt.. därav kommer jag antagligen inte att ha så mycket givande att skriva här. såå, nu tar jag en blogg-paus som det så snittsigt kallas. är trött och less på det mesta för tillfället och det är inge kul för er att läsa klagoinlägg.. jag vet inte när jag börjar blogga igen, om någon dag? vecka? månad? det återstår att se. ni får ha det lovely där ute, hoppas ni har det bättre än moí :) pusshei

länkar till världens bästa maria, kika in där istället :)





I was naive not to let you go
When the time was right
I was a fool living in a dream
That I thought could last

But I know that you
Will try to prove me wrong
But it's what I've got to do

I think you're mistaken
I'm sorry to say
I'm really just a loser
Who's getting in your way
I think you've forgotten
All of your plans
See you never meant to be here
And I think you should know
You're better off alone

It's clear to me
That everything has changed
Cuz nothing that we do feels
The same any more
And I'll admit
I'll take the blame
Maybe we just moved too fast
And how could we expect
Something like this to last

And I know that you will try
To prove me wrong
But it's what I gotta do

I think you're mistaken
I'm sorry to say
I'm really just a loser
Who's getting in your way

I think you've forgotten
All of your plans
See you never meant to be here
And I think you should know
You're better off alone

You and I, we were standing
Watching us fall apart
So let me go and move along

I think you're mistaken
I'm sorry to say
I'm really just a loser
Who's getting in your way
I think you've forgotten
All of your plans
See I never meant to be here
And I think you should know
You're better off alone

Alone, alone, alone, alone, alone
Alone, alone, alone, alone, alone
Alone, alone, alone, alone, alone
Oh, you're better off alone

I think you're mistaken
I'm sorry to say
I'm really just a loser
You're better off alone


You're better off alone

JENNIE 1 2 3 4 5 6 6666666

tjennnna! lirade läderkula idag. smått tråkigt med halsont. men ska inte klaga... resultatet är oviktigt. skriver om vi vinner nästa gång istället  ;) nu har jag precis käkat smarrig kycklingsallad. ska snart iväg och bättra på min tan en aning, och efter det TAGGA PARTY FFS! ;D hihihi. här kommer en tuff låt att tagga till ;) höhö / tjaO


PUCKO

pappa kollar på hockey..

j - hur mycket står det?
p - 3-3..
j - jaha.. till?

pappa har tryckt upp jätte snittsiga klistermärken till mig med texten "godmorgon jennie yxskafft".. kul farsan, kul! :)

nu ska jag snart iväg till haaps. första helgen på lääänge som jag tackar nej till partie. men blir mys iallafall, ska kika på film :)

hörs imorn, då äre tagga som gäller ;) hihi

puss

MEN VADÅ WEIRD?!

idag igen så händer samma sak! ska precis stänga av datorn och sluta läsa historian när datorn här bredvid går igång. rent reflexmäsigt kollar jag ner på dataklockan och ser att den än en gång står på 00.00 !! så nu undrar jag kan man ställa in en dator så att den ska gå igång en viss tid, även fast den är av? mina nerver av stål börjar nämligen rosta lite nu. svar uppskattas snarast!

sleep tight

WTF LIKSOM?!?!

1793 års rättighetsdeklaration skiljer sig från 1789 års i det att äganderätten inte längre förklaras såsom oförytterlig vilket skett 1789 - revolutionen hade tagit ett stort steg åt vänster.

vad fan menar dom? det är sånt här rabbel som jag sitter och nöter nu. tror ni att något fastnar? knappast..

GAAAAHHH!!

jag blir tokiiiiig!! bara plugg plugg plugg. sen igår har jag skrivit klart 6 stycken inlämningsuppgifter!! nu sitter jag och läser till historiaprovet imorgon. eller läser och läser, jag snubblar mest in och ut på olika hemsidor.. jag är så sjuuuk okoncentrerad! jaja, blir inte bättre av att jag sitter här och gnällskriver, och inte blir jag smartare av det heller för den delen..   lateeer

jennie "pappa kan du någonting om franska revolutionen?"
pap "nee.."
jennie "det var väl det jag tänkte"
pap "det ligger väl i frankrike iallafall..?"

ni som tycker att jag är osmart, vi har det i släckten..

THIS IS ME?

hittade det här personlihetstestet hos amanda, vill du också göra det? gå in på -> http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Jag är en utåtriktad uplevande abstrakt känslostyrd person, stämmer?
image114
SÅDAN ÄR DU:


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


spooky

oj shit. nu hände en rätt så märklig grej.. jag skulle precis stänga av datorn och hoppa ner i sängen när jag hör att datorn bredvid mig slås på! så tittar jag på dataklockan och den står på 00.00.. ganska kusligt med tanke på att jag har suttit här nästan hela dagen och skrivit läxa/pluggat prov/gjort rester.. helt mörkt var det i rummet måste jag också tillägga! tur att jag är så jävla stencool :D

god natt


image112
It's not like I need somebody
Telling me where I should go at night
Don't worry you'll find somebody
Someone to tell how to live their life
Cause you're so perfect
And no one measures up

JÄVLA SKOLARBETEN

nu har jag pluggat asset här hemma hel dagen.. fy tusan för skolarbeten säger jag bara!! blev precis klar med en uppsatts om oljeutsläpp i haven. nu har jag bara en miljon vattenfrågor kvar att svara på. fårhoppningsvis blir jag klar innan klockan nio imorgon bitti, då ska jag nämnligen befinna mig i en skolsal för ännu en givande historialektion. wish me luck!

yes

oinspirerad. omotiverad. odeffinerad. ordentligt trött.. finns det några mer passande ord på o?

det är så det känns iallafall. sitter in da school near da hood nu. har lyssnat på en snittsig gubbe som gjort ett tappert  försökt till att inspirera oss om att ta körkort hos honom. han plågade mina öron i nästan 1 timme. just därför så tänker jag ta körkort i s-viken istället. hur mycket rabatt han än pungar ut..

jag och erfältan fick något ryck igår och stack ut och sprang i en och en halv timme. något som jag har fått lida för idag kan jag tala om. fuck me, jag har ju blivit stel och otränad som en jävla lycktstolpe! :O fasen

lev väl

hahaha

vafd söta ni är som kläser detta fylleinlägg;) hihi , puuuussss

REPEAT




den här låten nöter jag på repeat nu, samtidigt som jag glor lite på Idol 2008. kom nyss hem från farmor & farfar. var dit och hälsade på gammlingarna. farmor 65 och medelåldern låg på 60+, kan inte bli bättre en fredag eftermiddag!

nu ska jag jag snart traska iväg till haaps och hålla ställningarna på hans partiie.  tjaO

äh vafasen..

.. man kanske ska ta och skriva lite blogg ?

idag så hade jag bara en enda tvångslektion i skolhuset, mellan 9 - 11. det visade sig att jag kom i tid också. + i kanten till mig.

jaa, annars då?
haapstern kom och plockade upp mig efter skolan. eller inte ordagrant plockade upp, det skulle se konstigt ut.. en stackars haap som förgäves står och bubbar på en jennie. nu flög tankarna..
efter att han hämntat mig drog vi hem till honom en sväng. kika på tv och var allmänt hjärndöda som vanligt. skönt med lite privat taxi till och från skolan. slipper alla snoriga unger, gammla tanter och pratglada danskar. tack H!

idag har jag tränat fotboll också. kul som vanligt att springa runt och sparka på en rund boll.

"victoria - är du trött jennie?
jag (ligger som en påkörd grävlig på en bänk) - jag känner mig som en fiskpinne som har blivit stekt i för mycket smör. sedan har någon tryckt ut allt smöräckel med en gaffel.
victoria - huh?
jag - jamen du vet, en svettig fiskpinne!!"


nu ska jag gå och dejta kudden igen. förresten! på tal om dejta.. jag och ante ska sätta in varsin kontaktannons på internet. (OBS OBS! bara en rolig grej. vi är inte desperata.) sen ska vi se vem som får mest svar. inte för att jag är orolig att han ska få mer svar än mig, men ändå, om ni ser min annons - SVARA! I can't let him win ;)

sov gott, vakna torrt 

brännö serenad

Vad vet du om månljuset
image108Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan...

trasig klack och långplugg

hej lilla bloggen. dear diary. bästa läsare, eller bara tja!

nu har jag avverkat ännu en lärorik skoldag med muntra lärare, trötta elever och chicken bits. härligt kanske du tänker. men icke! ty denna dag har vart en mardröm.. vaknade alldeles för sent, vilket resulterade i uteblivet te. stressade som en speedad höna och hade turen att få åka med min faders gestalt till skolbygget. efter det så har jag haft kanon ont i huvudet. kan ha att göra med bensinlukten jag var tvungen att inhalera på väg till skolan.. nu återstår endast 1 lektion av dagens tvångsysslor, spanska. que? hola! adíos!