thaiu

Ska forsoka kladda ner nagot har nu. tangentbordet ar fucked sa det kanske inte blir sa javla forstaligt :p vi ar i bankok nu. imorn drar vi till mbk a shoppar! phi phi var helt underbart! jag brande helt sonder ansiktet sa den lilla farg jag hade samlat pa mig trillade av. inte sa mysigt. igar var forsta dagen i bankok och det firades STORT. Pa 12 slaget var det nagon som tog tag i mig a drog upp mig pa scen sen f\fick jag lyssna till skonsang fran en hel pub som skrek happy birthday songen pa thaiengelska. Haha. Efter det sa tappade jag och lillen bort dom andra men hittade tva italienare som bjod hela natten. Vi var tvungna att saga att vi skulle pa toa och sen smyga ut fran krogen for att bli av med dom. Vi kom tillbaka till hotellet vid tre och en halvtimme senare stod dom utanfor med hamtmat fran donken. haha. Idag har jag mest vart bakis och gatt bland standen har pa koshamroad. Na nu orkar jag inte skriva mer. tjara

Hejdå Sverige, men tjaaaaa Thai!

Holy cow idag åker vi! Jag har väl sovit sisådär fyra timmar inatt. Somnade vid ett och hade klockan på fem. Varför jag hade klockan på fem har jag ingen aning om. Jag var nog jävligt nervös för att sova över. Nu har jag nyss packat klart. Eller ja, klart å klart jag har iallafall inte så mycket kvar, men säkert nånting! Hjärtat ligger på soffan och sover. Vid elva-tolv tiden så ska vi börja rulla mot arlanda. Blandade känslor, minst sagt. Det här kommer att bli en grym upplevelse och en bra erfarenhet. Lite synd bara att Thailand inte låg närmare, typ som Gävle, så jag kunde åka hem och pussas lite ibland. Men - what doesn't kill you makes you stronger, right?

Nu ska jag ladda hem den sista musiken som jag vill ha in på iPoden sen ska jag pussa så mycket på min älskling så att det räcker för 3 veckor! Ha det bra i kalla Sverige, när jag kommer hem så är det vååår! :) hoho

uuhw

Jag har så jävla mycket resfeber så det är inte ens kul. Har skjutit upp att packa väskan men nu ligger den framdragen på golvet, dags att ta tjuren vid hornen (alt. se faran i vitögat) och börja packa för Thailand. Imorgon vid den här tiden så har vi flugit i 2 timmar. Helt overkligt att det är mindre än ett dygn kvar tills planet lyfter! Buhu jag kommer dööö! Fyfan jävla skit. Varför går det inte bussar till Thailand? Jävla jävla fan. Nä, nu ska jag börja packa. Hörs när vi hörs, om jag inte dör dvs..



jag gillar inte det här!!!

http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/asien/thailand/bangkok/article6753287.ab

2 dagar kvar...

Nu ska jag kila ner till badhuset. Senare kommer mamma hit så då sätts mina bakkunskaper på prov. Kan ju också berätta att vi tydligen hade fått fel biljetter till Thailand. Haha, den här resan kommer bli så lyckad känner jag! Hahaha. Så, medan jag är borta kan ni ju lyssna på melodifestivalens bästa bidrag :) Okey, dom hade aldrig vunnit utomlands men vafan, Sverige vinner ju ändå inte så då tycker jag att vi kan skicka någon som man blir glad av! Jag skrattar alltid när jag hör den här låten :)

Nu hoppas jag att dom här vinner! Jag vet Bettan, du tycker att jag är rubbad i huvudet och har musiksmak som en 50åring. Men det viktigaste är väl att man blir glad av musiken ändå :)

Jag älskar dig ♥



Even though there may be times
It seems I'm far away
Never wonder where I am
'Cause I am always by your side



Det är väl ändå sånt som händer hjärtat

Idag fick jag och Niklas våran första parkeringsböter! 700 kr stod det på lappen. Jag tyckte att det var ganska mysigt att vi fick den tillsammans eftersom att ingen av oss har fått böter förut. Som en liten utstickare från vardagen liksom^^ Niklas däremot tyckte inte att det var riktigt lika roligt...

Det var först när han sa att "Tänk, dom där pengarna hade jag kunnat köpt något fint till dig för..." som det slog mig att parkeringsböter kanske inte är så roligt ändå.

Tänkte skriva en bok...

Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker. Därför försöker jag att hinna med så mycket som möjlig på så lite tid som möjligt. Vill träffa mina gobitar innan jag blir borta i 3v samtidigt som jag vill vara med hjärtat så mycket som jag bara kan. + att jag måste jobba, plugga, packa och leta på passet som jag fortfarande inte har hittat!


Jag har tänkt mycket fram och tillbaka på hur länge tre veckor är egentligen. Det är ju ingenting? Men samtidigt. Tre veckor utan min andra hälft? Utan han som jag har somnat och vaknat upp bredvid i snart 11 månader. Utan han som känner mig bättre än någon annan. Han som vet hur han gör mig glad, hur jag ser ut när jag funderar och han som kan få mig så lugn bara genom att hålla mig i sina armar. När jag åkte till Öland så var tanken att jag skulle stanna i 2 månader. Jag stannade inte ens i en månad och efter bara en vecka på Öland så kom Niklas ner och stannade i en vecka. När jag frågade min chef om jag fick åka hem så sa hon tveklöst ja, även fast jag skulle ha stannat i över en månad till. Hon sa att det syntes så mycket på mig hur mycket jag längtade hem så hon kunde inte hålla mig kvar. Jag har aldrig vart lyckligare än när jag överraskade Niklas på hans jobb (han visste inte att jag hade fått åkt hem tidigare). Det såg ut som att han hade sett ett spöke när jag klev ur bilen och jag har aldrig vart med om att någon har skakat så mycket av en kram :) hihi. Nu har alla bilder av hur jobbigt det är att vara ifrån varandra letat sig fram i mitt huvud igen.. Jag kommer att sakna Niklas så sjuuukt jävla mycket :(



Okey, missförstå mig inte! Klart jag tycker att det kommer vara underbart att åka till Thailand som jag aldrig har vart i förut! Och jag är galet taggad på all shopping och sol som landet har att erbjuda. Jag önskar bara att jag fick ha med mitt hjärta också! Jag vill ha allt! Party och shopping med kompisarna och underbara solnedgångar att dela med min älskling. Just i ja! Mitt hjärta är ju med mig (på sett och vis). Jag fick egentligen inte berätta att jag fick en lila ipod och superhörlurar av honom i lördags för då skulle han framstå som en toffel tyckte han, haha så söt hjärtat. Iallafall så har ipoden en kamera så hela helgen har jag lekt paparazzi och filmat Niklas i 73345 olika vinklar. Hihi. Så nu har jag underhållning för den 17 timmar långa flygresan :)


fever fever leave my heart alone!!!

fever fever leave my heart alone
teardrops down my face
i curse the day that I was born

Lost inside her grace
and you surrender sweet surrender
bound within a sigh
she takes you under, keeps you under
and she puts a spell on you

still my fading heart beats for your love



msn

Jag gillar INTE att ha en sextonårig naiv lillasyster som är för snygg för sitt eget bästa.

jennie, vilken jävla pluggis säger: varför står det tagga fredag på din fb?
elisabeth säger: hahaha men det var förra fredagen gumman
jennie, vilken jävla pluggis: vad gjorde du då?
elisabeth säger: var i storvik |fezzzzt ;ppp;PpPPpPPpp osv..
jennie, vilken jävla pluggis säger: vilka fan då?
och vadå fezt?
kalas
elisabeth säger: skämt åsido, var hos stina och käka och hade filmkväll ;)
jennie, vilken jävla pluggis säger: din lilla skit
elisabeth säger: sluta överreagera jisses
hur gammal är du?
elisabeth säger: du är typ värre än mamma
jennie, vilken jävla pluggis säger: 19, snart
elisabeth säger: fortfarande arton och liten
jennie, vilken jävla pluggis säger: ja det är för att mamma har glömt vad man gör i din ålder!
men jag kommer allt för väl ihåg!

Tell me do you feel it?

Om en vecka så har jag antagligen panik över att jag har vart för mycket tidsoptimist och glömt att packa.. Det är galet att det bara är 7 dagar kvar tills vi åker.

Imorgon ska jag ut på jakt igen efter en duglig musikspelare att ha med mig. Det finns ju en miljon att välja på! Och jag hatar att gå runt bland hyllorna själv för det går högst en minut sen har någon försäljare hoppat på mig och "ah, letar du efter en ny iPod? Men då finns ju den här och den här och den här"... Uhhw. Är jag ute och handlar med Niklas så sitter jag som ett plåster på honom så fort vi går in på affärer som elgiganten eller siba.
Nu ska jag plugga lite. Senare gym och efter det hem till mamma för tacokväll! :)



mår mos

OUÄH. Jag undrar när jag kommer att bli en lika rutinerad krökare som jag var i mina glänsar dagar sådär kring 16-års åldern...

Gårdagen var iallafall great! Fick dras med joss hela dagen :) Sedan kom Jessica hit för förkrök och taggning. Vi drog sedan till st och jag måste ju ha vart rejält packad som kramade mitt hatobjekt nr 1!!! Fan vad arg jag är för det idag. Annars då? Tackade nej till att röka, tackade nej till shots, tackade nej till att kasta av mig tröjan framför scen. Men hade jävligt roligt ändå :) Vid 12-tiden kände jag att det var dags att ge upp. Måste ju spara lite på levern innan Thailand :)

Fick precis ett sms av josse "Kan vi ses i eftermiddag? Måste snacka om imorgon" svarade "vadå imorgon, menar du inte igår?"  "Haha jo igår. Fan full fortfarande" Haha I like that girl!
-08 så var jag en rutinerad supare som inte stupade efter halva kvällen!

I GOTTA FEELING...

... THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!


Goood morniing! Trodde ni inte va? Att jag skulle kliva upp innan 10 när jag har lov? hohoho.
Ska befinna mig på gymmet kl 10 och kl 11 ska jag möta upp Joss i simbassängen :) Oj, nu skicka hon sms. Verkar som att det är ändrade planer pågång. Blir milen i högbo ist. UNDERBART VÄDER, nu skulle man ha vart i k-berg :)

Senare idag ska jag sola! Finally! Har blivit så blek att det känns som att man ser igenom mig.. Efter det så ska joss få färga mitt hår, kan även det behövas. Stjärnan ringde ju nämligen igår och berättade att jag ska ut ikväll. Härligt med lite framförhållning menar jag ;) En riktig J&J dag!

THAI

Jag vill gå ut! Festa! Nu Nu Nu! Alla krav och måsten IS KILLING ME. Jag vill inte mer. Jag vill faktiskt inte det. 10 dagar kvar till Thailand. Antar att jag tar igen ett år av missade party rundor då! :)
Thailand - Here we come!

DREAM ON

Jag hatar vad som händer i min hjärna när jag har somnat. Jag drömmer helt störda drömmar som är så verklighetsstronga så jag vaknar med ett ryck och har panik.
I förrgår till exempel så drömde jag att mamma kom in på mitt jobb med en bebis i famnen, då hade jag fått ett till syskon. Igår drömde jag att min närmsta ryckte ut i krig.. Annars brukar jag ofta drömma att jag jobbar, allt blir fel och jag får panik och säger upp mig. Ibland har jag drömt att jag har börjat bråka med kunder och att dom blir galna och ska slå ner mig. Ofta har jag drömt att jag blir jagad. Att jag bara springer och springer efter en skogsväg utan att veta vad jag springer ifrån eller vad jag springer emot. Det är alltid samma väg som jag springer men jag kommer aldrig fram. Inte konstigt att jag är trött på morgnarna och inte orkar kliva upp..
Finns det någon drömtydare där ute? Det är ju nästan så att jag inte vågar gå och lägga mig för att det är så hemskt att vakna upp i panik.

"Our Goood is one awsome God he reigns"

Haha Josse din lilla nörd, nu har den satt sig på hjärnan. Skönt att den finns på spotify!


RSS 2.0