jävla pattar

Var in på Lindex igår. När jag står i provhytten och testar bikiniöverdelar så breder ett stort leende ut sig över ansiktet och jag upptäcker att jag har gått från b till c-kupa! Äntligen äntligen äntligen! Känner att det var på tiden då b-kupan har hängt med mig sedan 8:an. Den lyckan höll i cirka fem minuter tills min två år yngre syster kommer in i provhytten med en bh i handen; "Jennie, jag kom precis på att jag har gått från b till c-kupa!"
JAG FÅR ALDRIG KÄNNA ATT JAG HAR STORA TUTTAR.

shoes

Gjorde mig en egen sko så här på kvällskvisten :)
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


TJAAAO

Härligt väder or what?! Idag har jag och Nickepicke plinken vart in till citygross och storhandlat. Haha, han är så rolig Niklas. När han hade tagit på sig snygg-skjortan och raggarglajjorna och vi kom fram till CG och han inser att dom bara har stora vagnar så höll han på och bryta ihop. I början verkade han till och med tveka på om det verkligen var värt att gå in och handla för att det är så töntigt att dra vagnen (??). Iallafall så sa jag att jag såklart kunde dra vagnen och så kilade jag iväg och hämtade en. När vi väl kommit in så tror jag inte att det gick mer än tre minuter innan Niklas la beslag på vagnen och strosade runt bland hyllorna med ett brett smile på läpparna. Extra roligt tyckte han att det var när jag gick framför vagnen och han enligt sitt uttryck fick chansen att "köra in i stjärten" på mig.
När jag såg denna vagn-framgång så kunde jag inte låta bli att känna mig stolt. Det kändes som att jag precis fått bevittna en liten unge ta sina första steg. Niklas är numera inte korg-bärare utan tuff vagn-förare! Grattis älskling!
Nu ska Niklas snart ut till Årsunda och härja med sina arbetskompisar. Jag däremot ska upp till mammsen och grilla med mormor och morfar :)

RSS 2.0