NEJ JAG HAR INTE DÖTT!

hade bara more or less glömt bort att jag hade en blogg :)

sen sist jag skrev här har det hänt ganska mycket. det mest extraordinära är väll att jag har klipp lugg. hujedamej, skönt att det bara tar cirkus ett halvår innan jag har lika lång lugg som jag hade... tycker komentarer som "guuud vad fin du blev, du ser ut som en helt annan människa!" är lite överskattade. jag menar, var jag sjuktful tidigare? :O jidrans.
jo visstja! jag har ju åkt motorcykel även. trodde ni aldrig va? jag som var livrädd första gången victoria skjutsade mig på en moped i 30 km/h. I'M SUPERWOMAN

annars har jag mest umgåtts med niklas och jobbat. träffade min beloved lindis i måndags också :) vi ska utomlands!!!!!!!!!! jippiiiiii 

nu ska jag plugga. åh så kul. puss


skolan är så rolig

ååh vad det är spännande att läsa om Moa Martinsons liv. jippi


tacka vet jag youtube! (josse du kommer älska den här låten) ;)

LILLHJÄRTAT

idag fyller min brorsa fjortis. hipp hipp hurra! det firar han med att skaffa blogg - erikhasselgren.blogg.se. han har redan snyggare design än mig.



världens bästa sis.

ljuvligt

gårdagskvällen spenderades i uppsala. väldigt trevligt umgänge men på tok för mycket alkohol i kroppen. inte alls bra. mår apa idag och har nog seriöst inte vart så här deppig på mjaa.. 4 år kanske? usch.
det blev som alltid att stress dricka allt fort som tusan när vi kom ner till uppsala. någon hade ju kikat fel på tågtabellen så vi fick vänta en timme till innan tåget kom, även att det var försenat. very nice. vi picknickade ute i solen innan vi drog vidare till nathas kompis pojkvän. var där ett tag innan vi drog vidare till stan sen hem till någon annan (?) haha. hjärnverksamheten var inte på topp igår alltså. när vi skulle hem tappade natha bort nycklarna på bussen. vi frös ihjäl ett tag medans någon random grabb började snacka och tyckte att det var asballt att han träffat oss eftersom han var från gävle och vi från sandviken. vi skippade efterfest number 2 och josse å jag somnade som två däckade valrossar på två sek.

skippade huvudstaden idag. känns som att jag måste försöka rätta till allt som blivit så jävla fel. om det går? åh crap.
förresten ska jag vara nykter fram till skolavslutningen nu! japp och det är sant. alkohol är fan det värsta som finns ibland och kan göra så att allting går straight to hell. okej, skyll inte på alkohol. men saker som aldrig aldrig aldrig skulle ha hänt om man var nykter kan så lätt hända om inte hjärnan funkar. men ja ja. shit happens och tänker inte gräva ner mig i det mer nu.

hoppas att ni andra hade en mysig valborg igår :)


RSS 2.0