TODILUU

hellu! nu var det ett tag sen minnsann.. och det beror pa att jag ligger och steker i solen i spanien atm! :D
det ar SKITVARMT har! nar man kliver upp pa morron sa ar det 32 grader redan da. sen sa brukar det ligga pa runt 38 grader i skuggan och 28 i vattnet. men det ar omojligt att bli brun har.. jag ligger i solen och blir knallrod sen sa flagnar det bort pa en kvall :( 

nu sa har vi nyss kommit hem fran stranden och det svider i mitt face. bettan sitter har bredvid i ett mysigt litet internetcafé som dundrar med nan spansk skitmusik. men det svanger katten :) hihi. 

JAG SAKNAR ALLLLLLLLLLLLLAAAAA!!!!!!! :( buhu. men anda sa kanns det som att vi bara har vart har i 4 dagar eller sa. tiden bara flyger fram!

nu orkar jag inte skriva mer for det ar sa varmt sa man lokar sonder tangenterna snart ;b haha!


SPANIEN

imorgon vid den här tiden så är jag i spanien. UNDERBART!
ni får ha det toppen här hemma medans jag är borta, så ses den 5:e när jag kommer hem :)

* en hälsning till maria som tar klivet in i vuxenvärlden och flyttar till en egen lägenhet imorgon! HOPPAS NI FÅR EN JÄVLA ROLIG INFLYTTNINGSFEST UTAN MIG!!!!!!! försök även att inte bli vräkt för ens jag kommit hem, jag vill nämligen se hur din första riktiga lya ser ut :)

* en hälsning även till micke som fyller 20 imorgon. GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

*
en hälsning till seb. du kommer hem och jag sticker. vi kirra planeringen bra där grabben!

* samt en hälsning till alla fyllon som är ute på ön imorgon, SUP OCH SVÄLJ TREVLIG HELG (tisdag) !

* SIST MEN INTE MINST
... en hälsning till alla sötnosar som jag kommer sakna as hell i 3 veckor! håll ställningarna tills jag kommer tillbaka!


mamma: "jennie, hur kommer du att klara dig utan alla dina kompisar i 3 veckor?!"
jag: "mamma.. frågan är inte hur jag ska klara mig utan dom, utan hur dom ska klara sig utan mig!"


här är lite bilder från förra året :)

            
             

ååååååååååhhh, snart är jag där igen!!! :D

vi ses om 3 veckor, TJINGELIING SWEDEEEN!!!

HEJSAN!!!!!!!!!!

wihuu, I LOVE MY LIFE ! åh vad allt är bra bra bra!! :D aaaaaaaah! hihihihi :D 

haha, ja hejsan! vaknade ganska nyss och allt känns så rackarns bra! jag vet inte varför men jag är glad så länge känslan håller i sig ^^

har hänt annars då? ja du vad har jag gjort.. dagarna går ju så sickt fort! i tisdags iallafall så var jag ut till trebo och sprang med laget. efter det så var det hem/duscha/fixa sig och bli hämtad som gällde. därefter så rullade en bil med halv-dynga människor påväg till hedsunda för party. själv så var jag noll,nollnoll tagg så jag var nykter med förar'n :)
igår så jobbade jag 16-22. efter det så var det hem/duscha/fixa sig och bli hämtad som gällde, igen. jag unt micke var ut till högbo (så himlans fint på kvällen!) , sen till något ställe utanför gävle som hade jätte tjusiga villor som jag ska bo i när jag blir stor ^^ , och efter det så åkte vi till boulognen en sväng. trevligt trevligt. kom hem runt kvart över 3 och då var det så ljust ute så jag kunde inte somna.. låg vaken till halv 5 cirkus.. :/  det kanske är därför jag är så glad idag förresten? jag kanske är över-trött? :)  maybe baby!

nu ska jag röjja lite på mitt rum igen. take care! =)         

SÅ UNDERBART

om en vecka prick, idag, så sitter jag på ett plan påväg till spanien nu. eller planet är nog påväg ner vid den här tiden. vi lyfter kl 09.00 på morron och det tar ungefär 4 timmar att flyga. ååååhh vad jag längtar!!!!!

+ att jag är lite flygrädd, men det försöker jag att tänka bort :) (vad är oddsen att planet skulle krascha när jag sitter i det liksom?!)


VART FÅR ALLA MITT NR IFRÅN?!

det är lite mysko, igår så fyllde jag på min mobil med pengar och sedan igår så har det skrivit 3 helt random-personer till min mobil och frågat vad jag gör.. 

random # 1 - någon som jag tydligen träffat för sisådär en månad sedan och som nu hade fått mitt nr .. ehe
random # 2 - min bästa killkompis flickvän som jag aldrig har träffat ..
random # 3 - en grabb som jag tränade med för sisådär 5 år sedan ?!?!?


HAHAHAHAHAHAHAHA

min brorsa är sämst. han har svalt en järnkula och nu måste han peta i sin skit i en vecka framöver för att se om den kommit ut. det är så jävla kul! snacka om höjdpunkten denna dag. HAHAHAHAHA!! jävla loser

erik; lucas, vill du ha tillbaka din kula när jag har skitit ut den?
lucas; JA-A!!
erik; åååuuhw! disgusting!!!
lucas; eller... nej förresten..

erik stjärnan hasselgren är även 13 år. bra jobbat grabben! :)


NU ÄR JAG HÄR IGEN

TJA
har inte updt på ett tag nu, men det är för att jag har haft så himlans mycket annat roligt att göra :)

nu har jag vart ledig sen i måndags och det känns så jävla skönt! dock så börjar jag jobba idag kl 16.
dom senaste dagarna har jag spenderat med lite nytt folk, alltid trevligt =) vi vänder dagarna och är uppe på nätterna och sover på dagarna. igår inatt så fick vi för oss att vi skulle bada. yeah right! det var S K I T K A L L T! micke var den enda som bada (i ca 5 sek) vi andra värmde oss runt brasan ist =) nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig all röklukt. vi hörs då! oki? braaa

T A G G A   P A R T I E   I M O R G O N ! ! ! = )


RSS 2.0