It's the way that he makes you feel

jag har sååå tråkigt och jag är för pigg för att kunna somna.. BLÄ


WHAT IF LIFE WERE A PICTURE?


=)

I'M SOOO HAPPYYY!!!! :)

ALLA HAR MAGSJUKA..

... utom jag! :)

idag började dagen med jobb 10-15. väldigt skön dag som jag inte presterade mycket mer än att springa runt å sjunga för fia, stackarn. efter jobbet kilade jag iväg till gymmet och hamnade självklart bredvid min innebandytränare på löpbandet. typiskt. snart kommer hipelihupolen och plockar upp mig så ska vi dra iväg till järbo. jag ska hem till mamma i helgen :)

LYSSNA PÅ KANYE WEST!

tjarååå

JAG KANSKE BORDE SKRIVA BLOGG...

men oj, vad mycket klockan är! måste kila till bussen, puss o pill

VILKEN JÄVLA OTURSHELG

FREDAG DEN 13:ONDE; dagen började med att jag sov över. sov som en stock när klockan ringe så inge gym blev det. vaknade när josse skickade sms och ringde "hej jag är på väg hem nu, ses snart?" = superstress. sen begav vi oss in till gävle för att mest bara fastställa att vi skulle ha den SUPERBRA-MEGAHÄFTIGA-PRISAGUD-lokalen. och visst, den var bra. den var egentligen mer än bra. den var toppen, gjord för vårt party! då säger gubben att "alla under 18 får inte förtära alkohol och dom över 18 får inte ha med sig eget utan måste beställa ur baren."  tack och hej till den lokalen. nu är vi tillbaka på ruta 1. yes.

kom hem från gävle och åkte hem till pappa en sväng innan jag skulle åka och jobba. klickade in på asos för att se om dom hade skickat iväg mina varor än. då fick jag det här mailet;

Dear Jennie,
The reason your order failed was:
The order contains a flammable item to be shipped outside the UK. Please amend your order without the flammable item in it.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!! :'(
  vilket av mina plagg som jag beställde var brännbart?!!! så jävla surt. nu har vi ingen lokal och jag har ingen klänning. SUGFUCKINGKUK. 

efter den hemska nyheten drog jag iväg till jobbet. efter att ha jobbat i en timme så brände jag upp hela underarmen. jag som har jobbat där i snart nio månader utan att ha bränt mig en enda gång! fatta man ju att det skulle hända på fredag den trettonde... det gjorde förjävla ont och nu är jag brännmärkt.

ALLA <3:ANS DAG; usch. den enda dagen på året som jag faktiskt inte gillar att vara singel. i år så gjorde det dock inte så mycket när jag jobbade 12-21. dagen började kl 10 på löpbandet. första oturen för dagen var att jag råkat fått med mig eriks strumpor som är ca 5 stolekar för stora.. efter det skulle jag duscha och jag tror aldrig att det har svidit så mycket på armen förr. hade helt glömt bort brännmärkerna men dom gjorde sig påminda, BIG TIME. 
på jobbet käkade jag och therese kinamat och lyssnade på kärlekslåtar hela dagen. när jag hade hämtat kinamaten och skulle gå så vände han sig bakom disken om och skrek i hela restaurangen "HÖRRU! ska du inte ha med ditt kort?! eller du kanske vill lämna det till mig?" kul. när dagen var slut var både mina och therese öron sjukttrötta på allt kärleksgnabb i radion... sämst den dagen var att lasse inte gick vidare i melodifestivalen.

SÖNDAG; hade egentligen inte så mycket otur den dagen. mer än att therese som jag jobbat med hela helgen kom på att hon hade magsjuka och spydde som en gris. med min tur dröjer det väl inte länge innan jag också har det... yey

när jag berättade för mamma om min otur den här helgen så berättade hon att ett flygplan störtade i USA i fredags. ingen överleve. så jag antar att allt är relativt, även min otur. man kan ju egentligen säga att jag hade tur den här helgen som inte satt på det där flygplanet...

over 'n out

GGRRRAAAATTIIIISSS!!!

18 ÅR!!! bra jobbat du! för er som inte vet så har vickan stått ut med mig längst av alla. första mötet vi hade var på BB. så då kan ni tänka er en som vart med sen the big bang 2 - när jennie kom till världen.


nog den kompis som jag spenderat mest tid med under min livslängd. lyckos mig alltså :) HOPPAS ATT DU FÅR EN TOPPENDAG NU GULLUNGE!


ÅÅÅÅHHH

JAG ÄR SÅÅÅ GLAD! äntligen funkade det att beställa från asos! det har bara vart krågel varje gång jag har försökt men nu satt jag och höll tummarna och då jäklarns funkade det!!! :D
det här är vad som snart välkomnas i min garderob;
  <- fast i brunt!


förresten så saknar jag m som har dragit iväg hux flux. kom hem snaaaaaaaart :)

CAN'T WALK AWAY

Why do I want you
Now that I can't have you
Why didn't I just want you back
When I had you back
When I had you


HELT OTROLIGT

JAG HAR VART VAKEN HEEELA NATTEN! har inte ens sovit en endaste ytte pyttes sekund! mitt huvud håller fortfarande på och ravear och febern vägrar att gå ner. eller jo okej då, den har sjunkit från 39,4 - 38,5.men det känns fortfarande som att man kan koka ägg på mig.
men ändå, hallå liksom! när hände det senast att jag var vaken hela natten? HAR DET ENS INTRÄFFAT TIDIGARE?! jag kände hur jag bara fick mer och mer panik ju längre natten gick och tankar som; "seriöst jennie somna nu!" och "vafaan sover jag inte för?" har dominerat hela natten.
när jag hörde bettan kliva upp kl 06.15 bestämde jag mig för att det inte var någon idé att ligga kvar i sängen och se dum ut längre, så jag gick upp och gjorde iordning en kopp kaffe och bänkade mig framför vakna med the voice.

mamma kom sedan på att det var för att jag drack fyra koppar kaffe innan jag gick och la mig igår som jag inte somnade.. mindre smart av mig. 

den här låten har fastnat på min hjärna. låten är sjukt bra! fast skulle tro att den är ännu ättre utan huvudvärk..

FEVER FEVER, FEBEEEEEEEER

hej. litet tag sen sist.. så, vad har hänt då?
i fredags lirade vi ju som sagt inneb. mot alba och WOHO, vi vann! 4-3.
i lördags gjorde jag inget speciellt. var ner och simmade en sväng bara. äckelmax var också där... sen kom jag hem hostade lite, kikade ett tag på melodifestialen och slocknad på soffan.
igår lirade vi inneb. igen, mot borlänge (serieledarna i damserien). jag spelade dom två första perioderna sen så trodde jag att min huvud skulle explodera så jag klev av. när jag kom hem så såg jag att jag hade 39.4 i feber.. inte nice. matchen slutade iaf 2-6. tråkigt tråkigt.

idag är jag hemma. kokar fortfarande och hostar som tusan.. så jag roar mig själv med att kika på lite gamla kort (haha en skräckblandad upplevelse - minst sagt!)





MEN GÄÄSP

SÅ SJUKT TRÖTT. jag känner mig som en fågelholk, bara sitter och gapar hela tiden.. var och solade tidigt i morse sen traskade jag hem och slocknade på soffan (y). 
ikväll ska jag lira innebandy för första gången på över en månad, match mot serieledarna. good luck chuck. 
nu ska jag kila ner på stan en sväng! HÖRS



"wohoo! men är han snygg då?"
"äh, duger i krig. kuk som kuk"


hahahaha BRA INSTÄLLNING! 

TJAAAAA

efter en allt för ogivande dag i skolan så var det äntligen dags för den efterlängtade dansen! efter en timme styrka/stretch och två timmar dans med bästa linda så har jag inte gjort så mycket. låg i badet och läste lite innan jag kokade en kopp te som jag kurat ner mig med i min allt för stora och ensamma säng. det måste bli någon ordning på det här alltså, antingen så krymper vi min säng eller så kommer du hit och lägger dig! jag känner mig ganska ensam här i en 1.80 säng full med kläder... någon måtta!

det enda vettiga jag gjorde i skolan idag var att jag hittade klänning och skor till min och josses 18-års fest!

 +  - strumpbyxor + = HUR BRA SOM HELLST!!! :D

det blir ca 3000 kr för allting med frakt och så, så nu sitter jag bara och försöker intala mig själv att det är värt det.jag menar, man fyller ju bara 18 en gång...

nu måste jag jobba lite på min skönhetssömn, hör imorgon! kiss on baby

TODILU

idag vart en lite kortare arbetsdag så nu är jag pigg som ett piggsvin. haha måste sluta jämföra mig själv med djur tror jag, innan det spårar helt! iallafall 12-20 var det som gällde. och det har hänt så mycket roligt så om jag skulle skriva ner alla roliga/spårade grejer som händer när jag och terror är in business så skulle jag ha en bra början till nästa bibel. fick iallafall höra att det snackas om mig på krogen (?) woho! och man fattar ju att terran var för spårad för att komma ihåg vem hon snackat med, men du kan ju gärna höra av dig! hahaha.
om maria ditt stjärnskott, jag älskar dig jag. ring inte och väck mig inatt tack, försök även att hålla dig nyckter. tack på förhand :)

avslutar dagens inlägg med en gåta som jag brukar tänka på när jag har tråkigt och vill ha något att skratta åt. haha, enjoy;

VAD ÄR DET FÖR LIKHET MELLAN EN TÄND GLÖDLAMPA OCH EN GRAVID KVINNA?

... båda är påsatta.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA!

(jag vet att du skrattade ihjäl dig nu när du läste det där hannie! kolla vilka gamla bilder jag hittade förresten! det var på tiden före kameran..)


 
 

lateeeeeeeeeeeer

RSS 2.0