HAHA VAD FULT!




jag som aldrig läser böcker! x)
nu väntar jag på pappa sen så ska vi in till valbo och shoppa lite :) efter det äre jobb.. tjaO

GEEKEN IS SPEAKING

hAAAPSTEERRRR:YÄS,aj LAV LuNAAR *tzzzz* 
me:tönt :P
hAAAPSTEERRRR:haha :P
hAAAPSTEERRRR:skriver världens bästa blogg nuja :P
me:ojoj, nämn mig ;D höhöhö. annars kan den knappast bli BÄST :D
hAAAPSTEERRRR:haha, sidvisningarna kommer sjunka med 100 % efter det ju ;P
me:FUCK YOU
me:hahahahaha

så snäll min vän, så snäll.. ;b 

jävla skoldag

nu sitter jag i skolan. inte så kul det.. sov över imorse så kom till skolan 11 fast vi började 9. siiindie jennie. och maria är inte här. hon ligger väl antagligen hemma och sover, eller så skippade hon skolan för F 's skull ;b haha. kvart över två så ska jag chatrin och jens snacka muntliga nationella i engelska. LORD HELP ME. sen klockan fyra så börjar jag jobba fram till tio ikväll. är väldigt otagg men jag får se det från den ljusa sidan, det kunde varit värre! jag kunde ju tillexempel vart slavarbetare i indien eller kaffebönsplockare i afrika. ja, jag ska inte klaga.
"jag e inte bitter" när jag jobbar och alla kompisar är ute och njuter av det härliga vädret och taggar fest till kvällen, nej nej jag e inte bitter :)

en till som inte är bitter ;) hahaha

TJAO

nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen och efter att ha stekt på prinsan en halvtimme. ska snart plugga lite innan jag skuttar i säng. men jag var tvungen att skriva upp vad maria kläckte ur sig idag. känner att jag gör alla läsare en god gärning nu när jag skriver ner detta eftersom ett gott skratt förlänger livet. om jag umgås med maria varje dag så kommer jag nog leva minst 1000 år till! :)

vi satt iallafall och läste på om EU innan debatten idag. då säger maria "vadå folkpartierna liberalerna? vad betyder liberal? är inte det när man är utlänning? typ muslim eller norsk?"  

det roliga var att hon var helt seriös! trodde jag skulle kunna skratta i en halvtimme minst! som att norska är en religion eller muslim ett land?! hahaha xD

så när hon märkte att jag och viktor började småskratta så ändrade hon sig snabbt "eller jag menar att liberalismen kommer från liberalien. landet alltså." 

HAHAHAHAHAHAHAHAA!!! så jävla klockrent! hon är söt hon maria. även fast hon är smart för det mesta (väldigt generöst utryckt av mig) så kan hon ibland komma med sånna sjuka frågor och påståenden! haha :)

   and here she is, the blond one ;)

Ciao!

politik, jo tjena

lyssnade  på en politikdebatt i skolan idag. fasen vad tråkigt säger jag bara.. en utav dom som debatterade var från polen så man fattade inte ett ord av vad han sa. jag tror jag är en blandning av typ, vänstern och moderaterna. kanske.. oj nu ringer det, hold on!

haha det var seb :) han tyckte att jag skulle följa med honom och sola och sen bestämma frisyr när han klipper sig på måndag. wihuu :D har verkligen saknat den grabben. han berättade något roligt, men har tyvärr glömt vad det var. hahaha - minneguldfisk, ja visst! sen när jag berättade att jag fått träningsvärk i armarna (trotts att jag inte tränat dom) så tyckte han att jag skulle börja gymma med honom nästa vecka när han får träna igen. I'm gonna kick his ass ;) haha , eller så inte. oj shiiit vad mycket klockan är!! nu fotbollsträning! HEY

allting, allting, ja allt är nästan perfekt!

god morgon :)

nu har jag nyss kommit till skolan. sov över.. men det var inte mitt fel så jag skyller på maria! igår kväll tänkte jag att jag för en gångs skull skulle gå och lägga mig i tid. sagt och gjort, halv elva låg jag och halvsov i min bed. sen klockan tio i tolv (?) så ringer dear maria och  utbrister "JENNIE! det är 60/70 nästa torsdag, vi ska festaa!!" det tog ett tag för mig att koppla vad hon snackade om innan jag insåg att jag måste kika på 60/70 kläder.. sen så var vi ju tvugna att snacka om 7000 till viktiga saker så jag somnade inte för ens efter 1 igår igen.. vilket i sin tur ledde till att jag var stendöd när klockan ringde kl 6 imorse.. men det är klart att jag får stå ut med marias babbel nu när hon har gått och kärat ner sig. så sött :)

min chef ringde igår igen och ville att jag skulle jobba fredag och lördag.. eftersom jag är ny där så kändes det dumt att säga nej, trotts att jag hade planerat att åka ner till motala och festa på fredan och sedan fira elins student på lördan. så jag sa att "självklart går det bra!". fuck vad less jag blir. fjärde helgen i rad som jag jobbar.. men men.
idag när jag kommer hem så ska jag sola igen, sen ner på parkbadet för center :) efter det ska jag upp till mamma i järbo som har kommit hem från spanien.

idag så fick vi på skolan veta att vi ska få åka till grönan sista veckan. kul kul :)

image126  <-- Jennie och Maria på nästa torsdag? hahaha

fanjävlaskit!

blev inge fotboll för mig :( trodde foten skulle gå av när jag gick från bussen så när jag kom hem så ringde pappsen balkefors så jag ska titta förbi där någon dag och så ska nån gubbe klämma lite på foten för att sedan (antagligen) säga att min skada har åkt upp igen... känns som att det är den som spökar för det gör precis lika ont och på samma ställe som då :( fyfasen. men som man bäddar får man ligga, I guess..
så nu gör jag naaada. och har tråkigt. men ska snart träffa D och det är aldrig fel ^^
när jag var på väg hem från bussen så sprang jag på robin också, eller rättare sagt så var det han som sprang in i mig (bokstavligt talat..) lät typ så här "oj, men gud förlåt, ursäkta! gick det braaa?! men vafan det är ju jennie, tja fan!" haha cp :) så tog en liten promenix med honom för att cath up for old times :) trotts att foten was killing me.. men vad gör man inte :D höhö

aja, nu ska jag sluta sitta här och ströskriva. måste göra mig iordning nu sen, ut! solen skiner himmlen är blå, vad det är skönt att leva dåå ;) hahah

katchiing

the driver seat is made for us

tjaaaa. I'm bored. nu har alla andra i min klass slutat, utom jag. jag är pluggig och har spanska fram till tio över fyra.. kul liv, nej. jag annie och carro redovisade nyss om berlin kaputilationen (neh? vad fasen var det för nått?) aja, jag annie och carro redovisade nyss om något om berlin. minns inte vad det var men det handlade om flygplan, typ. tror att det gick ok iaf, inte ig. nu ska jag skriva lite om EU sedan español.

ikväll så ska jag upp till järbo och lirar boll. efter det så ska jag träffa sebbe en sväng :) sen på prinsan och bättra på brännan ;)

hörs

god kväll

här sitter jag och klockan är tjugo över elva en lördag kväll.. känns ganska otippat va? mjoo..
men vad gör man inte för sin boss? han ringde mig i torsdags och undrade om jag kunde jobba nu lördag, söndag. visst tänkte jag och la på dirr ner helgens planer. slutade vid 22 så har vart hemma ett tag. kikade lite på melodifestivalen, dock så var det en gammal gubbe som satt och skrek i nästan 10 minuter (pausunderhållningen?) jag skippade det och nu sitter jag här. är väldigt trött så tror att jag snart ska gå och attackera kudden. imorgon så tror jag att jag ska hoppa upp tidigt och knalla ner till badhuset för att få lite mer negeraktig hudfärg :) hörs imorgon! tjaO 

THE BAND

image125I said I'd die for you
Or was it in my head
I took you down on ouzo
And now I think I'd rather see you dead

fredag - peace day

jag vill heeeeeeeeeeeeem. det är inte kul att vara i skolan på en fredag. det suger, rent ut sagt. när jag kommer hem så ska jag dra med mig eklund ner på prinsan och sola. sen så ska vi (förhoppningsvis) träffa joel och dom. det var ett tag sen nu. annars så tvingar jag danne att umgås med mig. behöver knappast övertala honom.. hahah :D jag tänker iallafall inte dricka ikväll. vad som än händer (och fötter) ^^

imorgon åker geeken på fisketävling. (fast egentligen så tror jag att han bara åker dit för att supa) ;) hoppas det går bra iallafall!

nu ska jag fortsätta skriva massa engelska, so long fuckers!

en tanke även till mamma och jonas som är nere i spanien och steker. snart drar jag också dit =)


losing ground

när du vet vad du vill
men inte hur du ska kunna säga det

... då känner du som jag gör nu



det är så sjukt drygt när man tvivlar på sig själv. tänker att "jag duger inte" och "vad är det för idé".. man vill bara ta sig i kragen och slå något hårt i huvet på sig själv. man kan inte få allt man vill, jag vet. men man måste ju iallafall våga sattsa? man har bara allt att förlora om man struntar i det..

bye bye long hair..

tja!

nu har jag alldeles nyss kommit hem. satt fyra (!) timmar hos frissan och blekte, blekte och blekte. när anette hade sköljt ur håret och jag tittade i spegeln så var jag nära på att skrika rätt ut. det som uppenbarade sig för mina ögon var en gul/blek blandning i mitt hår (tänk dig ett kläckt ägg).. anette; "tyvärr så är det så här det lär bli. jag kan inte få bort det gula.." jag kände hur tårarna brännde bakom ögonlocken och jag fick halvt panik innan hon brast ut i skratt och sa "jag skämtade bara! se inte så livrädd ut! jag lägger på ett mörkare lager på det här så blir det kanon."

sagt och gjort. nu är mitt hår kort och ljusbrunt. jag vet inte om jag gillar det eller inte, har lite svårt att vänja mig.. men men, nu är det som det är..

är också tvungen att flika in en hälsning till maria som var underbar och satt i 2,5 timme igår och slet och drog i mitt hår för att få ut allt lim. TACK TACK TACK!

nu ska jag snart åka och kolla på när min broder har avslutning på dagis och efter det bär det av till järbo för att lira fotboll! ha det kanon!

jag älskar den här låten! den går om och om igen! så vacker
 




And do you hate me, hate me, hate me, hate me so much
That you can't let me out, let me out, let me out
Of hell when you're around

IT'S BEEN A WHILE(stavade jag fel?)

todiluu

nu är jag back in business igen! helgen har vart chillipill, elin och sebastian firade deras födelsedagar på fredan, så då kilade jag dit och var soc. efter det så följe jag med elin och mathilda på street race. inte så mycket till race, men nog så trevligt iallafall :) på lördan solade jag sedan hade jag och mamma myskväll med "djälvulen bär prada" BRA FILM. och igår så jobbade jag mest hela dagen. så, nu har ni min helg. hope you enjoyed it :)

nu - engelska lektion
 
LUNGT I HELGEN ELLER?!    image124                           
  

RUB RIK?

image123

LATEST NEWS!!

den 15 juli drar jag iväg till spanien och blir borta i 3 veckor. dimper ner på arlanda (förhoppningsvis som neger) den 5 augusti :D

image122
SPANIEN HERE I COMEEE!!!

FRED - ag

peace out.


nu sitter jag i skolan och tänkte plugga ikapp lite. fick G på matte muntligt för ett ögonblick sen.. kl 3 har jag ekvationsprov. fasen jag fattar NADA. känns som att jag måste dedicera lite tid till pluggning nu. later alligator!



ååh vad jag älskar den här låten!  =)

ENGELSKALEKTION

hello dear diary! now am I sitting on englishlesson. it's not very funny, eather not boring 'cause I only click around on internet.. my english "ordförråd" is not very BIGMAMA. so excuse me if you can't understand one word in this text. anyway.. soon we'll have a break and then am I going to accompany maria to ICA here nearby. she has candy need. haha :) now I need to get back on track! see you 

think it's time for some music..


And so I wake in the morning
And I step outside
And I take a deep breath and I get real high
And I scream from the top of my lungs
What's going on?

RSS 2.0