I HATE YOU, LOVER

det är så synd om mig. det är lördag och jag har haft dansuppvisning mellan 10.15 - 16.30. genrepet var hemskt! fick blackout på scen och stod bara och skrattade. första föreställningen gick väl sådär. ganska dåligt och långt ifrån bra. andra föreställningen gick bättre! då var jag inte lika nervös heller, det släpper liksom efter ett tag det där :)

nu sitter jag här hemma och tycker synd om mig själv. eftersom jag vill vara en bra flickvän så sa jag självklart att jag tyckte att niklas skulle umgås med sina kompisar ikväll och jag minnsan inte alls brydde mig om jag var ensam hemma denna ljuva lördagskväll.  
det är så synd att jag har ett bra pokerface för nu sitter jag här hemma själv och tittar på någon b (nej inte ens det, typ d-film på 7an) den heter älskling, jag hatar dig. det är tråkigt, ensamt och allt annat än mysigt :(

nu är det bara en timme kvar tills jag börjar jobba så då får jag någonting att göra iaf. hejdå

how it use to be... haha nu är jag töntig :)


SöT LÅT


MIN ÖNSKELISTA FÖR TILLFÄLLET


I HAVE BEEN MISSING YOU

har precis vart ute och traskat med maria stumpan! det är så trevligt att gå med henne för jag tror ärligt att det bara är hon som orkar gå och lyssna på mitt babbel i en timme utan att klaga. love it :)

och nu taggar vi onsdaaag! YEY


TWO

idag har jag vart rökfri i prick 2 veckor. i och med detta så tycker jag att jag har all rätt i världen att käka upp våran toblerone som ligger och dammar i kylen fast inte niklas är hemma. tycker inte ni också det?

förresten! kom på att ingen kommenterar min blogg så alltså räknas bara min röst! mahaha yeees.
niklas när du läser det här så är det inte jag som har käkat upp den. jag gav den till en hungrig mus i vårt skafferi :) puuss


KEEP ON GOING

har precis kommit hem från två svettiga danspass. jävla pain in the ass var det att dansa i baggy jeans. på lördag är det uppvisning och jag tror att det kommer gå käpprätt åt hell. nu ska jag hoppa in i duschen, koka te, värma mina microtofflor (fick världens mysigaste tofflor av niklas :) ), bädda ner mig i soffa och plugga hårt som fan. see u!




WILD WORLD

jag håller på att bli tokig. 27 september. 27 september.. 27 jävla september! det var senast jag var ledig en helg och hade möjlighet att gå ut. gaaaaaalet. och jag var så taggad på att gå ut nu på lördag, dricka som fan och raggla hem vid halv tre snåret. sen slog det mig att jag jobbar natt på lördag igen. vilket betyder att jag kommer möta alla fulla happyfaces som kommer in och dreglar över disken. livet är bra jävla orättvist ibland.

idag har jag förresten vart rökfri i 10 dagar. det är nog bland det svåratse jag har gjort, det går inte en enda dag utan att jag vill tända en cigg. men nu jävlar, har jag bestämt mig så har jag - aldrig mera rökare.

HELP ME!

JÄVLA SKIT OCKSÅ! jag har ingen jäklans aning om vad jag har gjort med min blogg. blir tokig snart!!!

+++++

det här var nog det roligaste aftonbladet gjort på länge!


I HOPE YOU DANCE

ibland tappar jag bort mig själv i alla måsten, krav, löften och all stress. Ibland tvivlar jag på mig själv. Ibland känns allting fel. 

det här kan nog vara världens bästa vafan-ryck-upp-dig-låt...



I hope you never lose your sense of wonder
You get your fill to eat
But always keep that hunger
May you never take one single breath for granted
God forbid love ever leave you empty handed
I hope you still feel small
When you stand by the ocean
Whenever one door closes, I hope one more opens
Promise me you'll give faith a fighting chance

And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance
I hope you dance

HAHA

hittade nyss den här videon på en blogg när jag knappade runt. vilka jävla stjärnskott som gjort den, love it :D

I'M BACK

nu är jag tillbaka! woho!

vi inleder min nya blogg.se tid med en liten trudilutt.




RSS 2.0