heido

Tänkte bara titta in och meddela att jag har bytt blogg. Nu hittar ni mig på jhasselgren.tumblr.com !

pok

Hellu! Har precis checkat in i lägenheten och kurar nu med mitt lilla hjärta! Jobb hela dagen idag. Efter det var jag hem till Hannis en sväng och dona med hennes hår, fick supergod paj och snackade skit :) Jäklans i min låda vilken vis kvinna alltså! Dagen har förövrigt gått ganska långsamt. Hade främmande igår och klockan bara sprang iväg! Vipps så var hon 4 (!) på morron. Resulterade i en väldigt seg Jennie idag. Nu ska jag dona lite i lägenheten, hittar alltid något nytt att göra :p Har överkonsumerat kaffe idag så känner mig lite speedad. Datahäng ;)

1

Hellu :) Josse har precis åkt hem så tänkte klottra ner lite hur min dag vart. Vaknade inte jättetidigt... Städade och åkte sedan till valbo med Maria. Efter det blev det en sväng till rusta för min del eftersom dom är så slarviga och inte kan sälja mig rätt grejer från första början!!! Efter det blev det ett kort jobbpass och sedan hem till pappa o hämta hammare och spik. Sedan kom min duktiga Joss hit som dagen till ära har fått nytt jobb!! :D hihi. Det firade vi med gårdagens tacorester och ett nytt bb-avsnitt. Har ju blivit lite tradition det där med bb på kvällen:) hehehe... Nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon väntar en 9h-timmare igen. Känns lite segt nu när man har vart ledig i tre dagar (nästan). Puss o kram!

nattugglan

Hej hej! Slänger in ett inlägg här på kvällskvisten. Jag har ju haft två lediga dagar så här efter varandra. Underbart! Igår var jag o Josse in till Valbo och jag köpte en compjutter:) Shoppade även en micro och en väldans massa andra saker till lägenheten! Efter det tog vi en tripp till Jäderfors också:) Idag har jag hängt i solen med Lewis och SOLO, underbart :) Efter det kom pappsen hit och vi bubbade lite möbler upp på vinden. Håller på och få riktigt fint i min lilla lya nu! Känns jättekul:) Vi trivs riktigt bra här Lewis och jag! Senare åkte jag och handlade med Joss och sen bakade vi tacos och kikade på Despret och BB (såklart) ;) Nu har jag nyss tänt lite ljus och funderar på om jag orkar träffa grannen under. Men tror fasen klockan har dragit iväg för mycket nu. Sov så länge imorse så känner mig jättepigg! Jobbigt. Blir nog att kika lite på blocket o sen natta oss. Jag har blivit en blocket-nörd ;) haha.

RSS 2.0