ANTI

idag har jag kännt mig anti mot allt och alla. spelar ingen roll hur trevliga och snälla dom är så har jag bara kännt låt mig vara ffs! inte för att jag är sur eller så. jag har bara inte orkat med folk. ovanligt för att vara mig...

jobbar 17-22 idag, kom dit och säg hallå :) igår fick jag förresten veta att jag har jobbat 98 timmar den här månaden. kors i taket, det trodde jag aldrig! känns som att jag har jobbat 30-40 timmar kanske.. det gäller att ha kul på jobbet för då går tiden snabbt ;)

nu börjar snart företagsekonomi b så det är bäst att jag vässar tänkarcellerna. haha!

hörs då


HALVDÖD

helluu

nu så har jag nyss kommit hem. cyklade ut till trebo och sprang med karran, och gud vilken super-human säger jag bara! kvinnan sprang ju som att hon hade en björn i hälarna! och stolt som man är så vill man ju inte vara sämre, så efter 9 km var vi båda helt slut. då väntade bara att cykla hem med alla miljoner* uppförsbackar! nu är jag hemma iallafall och har precis hoppat ut ur duschen. tänkte fixa till mig lite nu sen cykla ner till stan och möta eriksson =) sen så jobbar jag 17-22 idag. kom förbi och säg hej vettja :)

*läs 5 ..


'Cause you don't need nobody to make it on your own
You don't need nobody you'd rather be alone

JUST JA!

glömde nämna i mitt tidigare inlägg att jag kirrat apu-plats idag! på sandgårds ska jag vara! SUPERGLAD blev jag när jag fick veta att dom tar emot mig! :D där har jag alltid velat praoa. fick även veta att jag nog kommer att få ett till extrajobb. ingenting är klart ännu men han tog mitt nr och sa att jag var "väldigt intressant". fast det är inte på sandegårds, tyvärr. men iallafall. I love to work ^^ hihi. dock så är det lite svårt att få tiden att räcka till med innebandyträningar 3 gånger i veckan och dans en gång i veckan. jobb varannan helg + tisdagar och att dessutom hinna med ett till jobb och kanske viktigast av allt skolan känns lite halvtufft. veckorna borde ha fler dagar tycker jag! eller dagarna fler timmar! jag vill göra så mycket men tiden begränsar mig rejält. jaja, nu måste jag verkligen gå och sova så jag orkar upp imorgon! vi hörs =)


WE CAN GO ALL NIGHT LONG

hallå!

jag har egentligen inget givande att skriva.. tänkte mest bara slänga in ett inlägg och meddela att jag lever!
eller jo! idag när jag traskade hem från jobbet så såg jag en igelkotte som var ute på promenad. supergullig var den även. såg lite halvfull ut där den vankade av och an mitt i vägen ^^ 

D ringde när jag kom hem förresten. han ringer för det mesta nu när han är full. ganska komiskt, ganska ovärt. ganska jävla typist! det är ju omöjligt att sluta tänka på hur det var förr när man blir påmind stup i kvarten! maria vi drar dit någon helg och super oss redlösa, oki ? :)

nu ska jag slänga mig ner i min stora säng (som jag känner mig allt för ensam i) imorgon blir jag nämligen väckt och kl. 11 ska jag befinna mig utanför karins place för att sedan cykla ut till trebo och springa. sen är det jobb på em/kvällen som gäller. hallelujah
hörs då

igelkottisar är så sjukt söta! synd att dom har så mycket taggar bara..


datasnille ?

jag och min dear beloved moster sitter just och försöker klura ut hur man skickar bilder över msn. vi har en gemensam delningsmapp varav hon har 470 filer i och jag har 180. hur fasen går det ihop? hon har lyckas inaktivera delningen men vi vette tusan hur. det är komplicerat det här med msn. överskattat även. men vi ska nog lyckas klura ut något :)

GRYMT LESS säger:

men som sagt. man behöver inte va smart bara för att man är ful

jennie säger:

hahaha! synd att man inte är smart bara för att man ä snygg säger jag!

GRYMT LESS säger:

:D

annars då? halvdöd efter fys på träningen, men jag lever så dumt att klaga.


ASKALAS

hej hej! nu ska jag skärpa till mig och börja blogga ordentligt. igår så träffade jag my dear # 1 för en fika på stan. var alldeles för länge sedan vi sågs sist. det var iallafall väldans trevligt och vi ska förresten börja dansa show/jazz varje onsdag. dra mig baklänges. efter det så drog jag hem och hämtade hårfärg sen så stack jag tillbaks till stan igen, denna gång till eriksson. danne kom dit även :) jag färgade håret så nu ser det lite normalare ut än innan.. sedan kom nattis och vi drog till fredos. efter det så kilade vi hem till natalie och kikade på SATC. sen drog jag hem och mötte henke en sväng. yes that was my day.

idag så har jag bara orkat vakna än så länge.. haha. ska snart kila ner på stan :) efter det så väntar träning mellan 20.15 - 22 :) lever jag efter det så ska jag även möta häpii :)

lev väl, take care


lackkk


You change your mind
Like a girl changes clothes !!!

jag kan inte somna. jag har ont i magen även

det är inte lätt när det är svårt, just nu är det jävligt svårt

GE MIG NÅTT SOM TAR MIG NÅGONSTANS

fan helvetes jävla skit. allt är upp och ner och jag orkar inte le och låtsas som att allt är bra! nu jävlar. fuck of vad jag hatar det här.

säger:

föresten, jag har beställt lustgas, du får vara med och prova det sen tycker jag

jennie säger:

mjo. hihi jaa ^^

jennie säger:

blir man lustig av det? :)
säger:

haha

säger:

yes jennie ;)

jennie säger:

härligt, I need it!



ursäkta för deprimerad bloggning nu, men jag skiter i vad det står här. läs om ni känner för't. annars - låt bli.

FAN

jag hatar det här :'(


OVER ALL

He's spinning round, round, round until he's had enough
Going town to town to town just to prove that he's tough
Don't let him down under your skin, that's what they say
He's gonna catch some ladies today, what they say
He's gonna catch some ladies today


HERE WE GO AGAIN

yes. sitter i skolan nu. vi har precis gjort klart ett grupparbete och miss JAG FINNS, JAG HÖRS, SE MIG är i min grupp. en rak höger skulle inte sitta helt fel nej. meeeeeeeen, ska fortsätta vara delaktig nu. HÖRS!

jobbar ikväll även. 17-22. KOM FÖRBI OCH SÄG HEJ, save my day.

puss även till haap som gick upp tidigt idag. söt du

jennie gets high tonight

jag tänkte skriva något givande
 
                                  

......men all min skrivarlust försvann när du kom upp i min hjärna. vi är inte lika close som förut, men du betyder fortfarande mycket för mig.

hold on

men vilket jävla väder! är det hål i himmlen eller?!
hoppas det det blir bättre tills ikväll när jag och eriksson ska in till city och röja :)

jag tänkte bara meddela att jag lever. har inte vart så taj på att upd bloggen på ett tag, men det kommer! hang on.
nu så ska jag hoppa in i duschen och sedan dra ner till eriksson :) hörs!

"todiluu"
"fuck!"
"eh, ursäkta.. ?"
"haha, alltså jag ringde fel .. "

det finns stjärnor. tack och lov

RSS 2.0