I don't mind





I wish that you could see
All that's left of me
In this land of broken dreams
I still try to believe

tjena tanten

Oh vilket vackert väder vi har haft dom senaste dagarna då!! Självklart har jag spenderat dom på nått av mina jobb. Det är egentligen löjligt vad vädergudarna retas med mig. Är det fint väder ute då jobbar jag. Är det skitväder så är jag såklart ledig. Men idag hann jag iallafall sluka lite solljus i motionsspåret med min bästa Maria:)
Fick en skön kommentar idag på jobbet. En pappa kom fram till mig med ett leende på läpparna efter att han hade ätit upp maten. "Tack för maten, det var jättegott. Min lilla flicka frågade om det var tanten som hade lagat den".
Tack för den passen liksom... 20 år och blir kallad för tant. well well, han skrattade iofs när han sa det så han tyckte väl att det var lite roligt. Nu ska jag pyssla om Niklas som inte alls mår bra, sen kolla BB och efter det soooova! p o k

babbel

Nu händer det spännande saker mina damer och herrar:) Försöker att bara köra på och inte tänka så mycket. Måste komma på plats, få ordning på livet och lite sånt sen ska jag sätta mig ner och tänka. Få perspektiv liksom. Mycket som snurrar i min lilla skalle men så länge jag håller mig sysselsatt så tar inte tankarna över. Än så länge iallfall.
Egentligen borde det vara enkelt. Men så är det ju inte alltid. Ajaaaa. Men litar på mina känslor för jag vet att dom är äkta :) Och då borde det ju egentligen inte bli fel. Men ja, nu svamlar jag. Och klockan är mycket. Puss

Tänkte förresten färga mitt hår igen. Har redan tröttnat :p Lutar åt mörkt med ljusa slingor som jag hade på kortet neranför. huuum. Go for it?

RSS 2.0