<3

ibland (eller ok, ganska ofta) får jag dåligt samvete eftersom det känns som att jag aldrig har tid att träffa mina favoriter. det är skola/jobb/dans/skola/jobb/dans hela tiden. men jag är så tacksam för att jag har världens bästa vänner som står ut med mig. världens bästa. efter studenten när allt plugg är slut så har jag mycket tid att catcha up med många! ni vet att jag alltid finns för er även om jag ofta har fullt upp och verkar frånvarande. det är ni som får ner mig på jorden och jag är så glad att jag har er!
och ni vet ju att, I can't live without you!

"ÄLSKLING OM DU DÖR SÅ LOVAR JAG ATT ÄTA UPP DIN TOBLERONE"

i början av december så bestämde jag och niklas oss för att skippa godis i veckorna och det har faktiskt gått förvånansvärt bra. tills igår. jag var så galet sugen på godis men struntade i att vi hade mitt favoritgodis i kylen. sen när niklas kom hem så började han också tjata om godis och att en gång skulle det inte spela någon roll.. med argumentet "vi måste leva för idag, tänk om vi dör imorgon" så gick jag med på att öppna min toblerone. jag älskar toblerone och hade med det på min önskelista i julas. så i julklapp fick jag fyra "små" toblerone och en sån där stor som säljs på typ ålandsbåten. min stora ska jag spara till något speciellt tillfälle. iallafall, med ett smile på läpparna skyndade niklas in till köket för att hämta tobleronen. samtidigt som han öppnar kylskåpsdörren så hör man inne från köket "älskling, om du dör imorgon så lovar jag att äte upp din stora toblerone". that's true love.



china in my <3

heeellö.
sitter och lär mig om kinas hisoria, den är minst lika skruvad som den svenska.
för någon dag sedan beställde jag hem dom här shoesen. ellos har en tendens av att skicka ut massa erbjudanen till mig stup i kvarten så skorna blev mina för bara 280 pix med frakt och allting! inte illa pinkat.


ONT DET GÖR ONT, DET GÖR ONT, DET GÖR ONT EN STUND PÅ NAAATTEN MEN INGET PÅ DAN

idag är det måndag och jag längtar till helgen. tråkigt många dagar kvar nu... men sen väntar kruugen där det är alldeles för längesen som jag skakade rumpa sist. arvingarna ska tydligen också dit (?) så det lär ju bli bra drag med alla 40+are. haha.
helgen har inte vart allt för spännande. hade magont 2/3 av tiden. den tid som jag inte hade magont på köpte jag mig ett nytt gymkort och knatade till gymmet, vilket i sin tur ledde till att jag har ont idag också.
nu ska jag å niklas kila till stan en sväng, sen blire work work work. bye!

JAG HAR FÖR STOR RESPEKT FÖR PRYLARNA HÄR HEMMA...

... tidigare idag så slängde jag ihop en tvättmaskin som har fått stått och mullrat ett tag nu. så nyss var jag in i badrummet (där tvättmaskinen står) för att sminka mig. jag hörde hur den började gå tystare och tystare så jag tänkte att "nu lägger den nog av snart" sen SMACK så körde den igång med en hårdrockskonser som hette duga. det lät som att tvättmaskinen skulle sprängas så jag vågade inte stanna kvar där inne längre. nu ska jag diska tills tvättmaskinen har dampat klart så jag kan gå in och sminka mig igen! jag hatar att vara hemma själv...

I WANT THIS ONE


BABY, I NEED YOU

ÖH
jag är helt slut. idag började skolan igen vilket innebär -5 timmars sömn varje natt. gött att jag åkte in till skolan för att få höra att jag var ledig idag. lite tråkigt så jag hoppade med i religion b kursen.
efter skolan hann jag hem och käka upp nästan allt godis för niklas + laga köttbullar med mackisar, mums!
sedan väntade jobb. jag råkade säga tut istället för ackta till sukuri som jag jobbar med. inte bra alls. nu springer han runt på jobbet och säger tutt-jennie när han vill att jag ska förflytta asset. det är inte lätt att förstå varandra alltid..
från det ena till det andra, nu är thailand bokat! vi blir 6 pers som drar dit i början av mars så bara 8 veckor kvar nu! kommer bli sjukt kul :D
nu hoppas jag att hjärtat kommer hem snart. hatar när han jobbar kväll, blir så ensamt då :( fast iofs så gillar jag inte när han jobbar fm heller för då vaknar jag ensam..

long time no see

har haft fullt upp sen sist jag skrev och jag kan lova att jag har hunnit med ett och annat!
julafton började med att både jag och niklas sov över. vaknade med ett ryck och såg på klockan att vi skulle vara hos pappa om 30 min. efter att vi vart till pappsen, fått paket och käkat julmacka så åkte jag hem till mamma och niklas åkte hem till sina föräldrar. stannade hemma hos mamma tills på eftermiddan då det bar av till mormor och morfar. efter att ha firat där och fått galet mycket julklappar (jag måste ha vart förjäkla snäll iår) så kom niklas och hämtade mig. vi åkte då hem till hans föräldrar och firade (och jag fick ännu mer paket :D) hihi. vi stannade där över natten och hade en mysig juldagsmorgon dagen efter med hans familj :)
mellandagarna gick ruskigt fort och det mesta jag och niklas gjorde var att åka runt till olika släktingar och äta julmat, inte illa det eller!
juldagen började hos niklas moster med god mat. när vi kom hem hann jag inte mer än in i duschen innan niklas första kompis knallade in i hallen. kvällen fortsatte sedan i suparanda och avslutades på kharma.
dagen efteråt bar det av ut till hofors för julmat hos min farmor. möms.

NYÅR. haha. jaaa, vad säger man? efter en minst sagt hektisk dag med X antal bud om vart vi skulle vara och flera turer fram och tillbaka till valbo så slutade det med att vi inte hann laga någon nyårsmiddag. väldigt tråkigt, men ganska mysigt för vi istället så fick vi en hel restaurang för oss själva på malaysia :) haha.
när vi kom hem så var jag helt död. jag brydde mig inte om att jag in i minsta detalj planerat min nyårsoutfit, glitterspray, nagellack, solning mm. istället så hoppade jag ner i min flanellpyjamas och halvsov medans niklas drog iväg och köpte godis, naturgodis, chips, ostkrokar och läsk. när han kom hem så hämtade vi täcket och det dröjde inte länge innan båda två mer eller mindre sov. sen blev det andra bullar! halv elva ringde niklas syster och förklarade vilka korkskallar vi var som tänkte skita i allt och sova bort nyår. det fick inte ske så tio över elva stod hon utanför porten, beredd att köra upp oss till k-berget.
vi åkte skoter upp till toppen på kungsberget och skålade in det nya året i pommac tillsammans med niklas syster, hennes sambo och tre till. smällarna vägrade att smälla, vi såg inte så mycket fyverkerier för grantopparna var ivägen och tutorna räckte inte till alla. trotts att det här nog var mitt mest misslyckade nyår och mest spontana så var det ändå världens bästa! att få åka skoter mitt i natten under snökanonerna och se hur snön yrde som vattenfall efter sidorna, att få stå i niklas underställ i en overall med storlek XL för att det inte fanns någon mindre på toppen av ett svagt upplyst berg, att få pussa på mitt frusna hjärta när klockan slog tolv och känna att jag är den lyckligaste i världen, att få vara med den som betyder allra mest utan någon stress eller alkohol. det var så undebart bra alltihop och jag kände verkligen att jag var på rätt plats. det var en nyårsaftons kväll som blir svår att toppa. jag är så glad för att jag har världens bästa pojkvän! <3

RSS 2.0