BLä

jag kan inte ens sova. åååååååååååååååååh
jag måste kunna sova. men nejdå. DET BLIN'T NÅ
helt enkelt

1917

och vi är söta
i en värld om två,
kan vi vara det vackraste som finns.
kanske det var så idag
om inte
hejdå

THE SUN IS ON MY SIDE

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.

Wish that you could, but you ain't gonna own me.
Do anything you can to control me.


FEK

tudililutt :) hahahaha. jaaaaa. jag är sjukttrött och orkar inte vara seriös. läste gamla msn-konversatoner och trodde att jag skulle dö av skratt igår. okej, jag är lite schizo kanske. såatteee. jolå... ;) haha

-snälla söta rara kom hit! :D

 -hahahaha, vad ugly!! xp men jauu ! jag får seee ! man jag kommer nog. troligen. förmodligen = probeblyyy.. ska check out my kalnder först! men ska försöka pricka in dig! kankse. så atte.. men ja. ja det var ju bra!!!! ja jajajajja!! men fuck of då! ja, då kommer jag väl inte då!!!! FUCK YOUU! hej då. eller okej. men ja.. vi får väl se då. men jag tror det. kanske. har ont i magen ju! jaa,get it! katchiiing (:

-precis så där som du skriver nu kan du bete dig ibland! ;P KOM HIT NU FÖRFAN FLICKA!


JAG BLIR SÅ LEDSEN I ÖGAT :'(

klockan halv två i natt så skuttade jag in på mitt rum med ett par dumma kryckor. på tre veckor så har jag lyckats stuka högerfoten en gång och vänsterfoten två gånger.. igår så tränade jag först med juniorerna 1 timme sen på damträningen direkt efter så hann jag vara med i ungefär en halvtimme innan vänsterfoten vek in sig. jag tror aldrig att jag har grinat så mycket framför andra. tårarna bara rann i nästan en timme, det gjorde så sjukt ont! tränaren skjutsade hem mig och när jag kom hem så tittade ingela (som är undersköterska) på foten och konstaterade att vi måste in till sjukan. vi åkte in till akuten i gävle och dom röntgade och undersökte foten. så fick jag massa smärtstillande för jag kunde knappt prata, bara hackade tänder och grinade.. efter röntgen så såg dom att det inte var skelettet iallafall men att det var en rejäl stukning och eftersom det bara var tre veckor sen jag stukade den sist så hade den skadan åkt upp igen och ledbanden hade töjts ut ännu mer. så nu får jag inte träna igen :( och så måste jag börja gå till sjukgymnasten igen. jag hann bara träna 3 gånger utan att tejpa foten innan jag gjorde illa mig igen. det är så orättvist :(

 så såg det ut för tre veckor sedan...
 idag...

WIHU

NU FUNKAR MINA LÄNKAR!!!!!!!!!! jag är så sjukt stolt för att jag äntligen har fattat hur man lägger till länkar på bloggen! WÖHÖW. så om du vill bli länkad, hey - give me a call ;)


freeesch

så känner jag mig nu. vaknade tio i nio och bussen går tio över. även att det tar tio min att gå till bussen... övervägde i ca en halv sekund att ligga kvar i sängen och ta en senare buss, men då slog det mig - G Ö R A N ! ! !  att börja dagen med att tänka på min favoritlärare kändes som en bra start på dagen. inte. så jag flög upp ur my master bed 1.80 och snubblade iväg till bussen. kom fram precis när bussen åkte.

tack h för att du skjutsade mig till gävlebussen när jag är världens värsta 7-sovare :)

lyssna på lite lovely musik och plugga gärnet nu! 


LEDIG? MY ASS

jag såg egentligen fram emot att ha en lugn och skön, ledig helg.. men så har vi ju mig och min oförmåga att säga nej. såklart...

lördag
match med juniorerna kl 12 - 13.30 Jobb kl 17-22.

söndag
träna småglin i innebandy kl 8.30 - 11. match med damerna kl 15 - 16.30. Jobb 17 - 22.

 yeah man

GOING UNDER

heiii fränds :)
måndag måndag måndag, wopiduu!
helgen har vart helt okej. jobbade fredag-söndag och lirade innebandy match på söndag fm. nice nice, tror dock att backarna i storvik hatar mig? hahaha! nu så har jag suttit och tagit igen lite plugg i datorkunskap. är ganska värdelös med datorns funktioner så det tar sin tid...  ._.  <- jag kan iallafall göra en gubbe som visar ungefär hur kul det är.
nu så ska jag plocka lite på rummet innan jag drar iväg på träning.
puss på tån

hittade förresten ett youtube-klipp på mig sen imorse när jag skulle gå från sängen in till duschen... 

inte så pigg nej...

jag känner hur min blogg lyser av min frånvaro. bloggtorka? jo tack.

har mått sjukt dåligt dom senaste dagarna, så jag har inte ens vart i skolan. känns som att mitt huvud håller på att sprängas av alla tankar som far runt i 120 km/h där inne. och jag bara spyr hela tiden. ganska drygt. känns som att jag inte har ork eller lust med någonting nu men varje dag så har jag saker att göra. innebandy / jobb / dans / innebandy / jobb / jobb / jobb - så ser den här veckan ut. och nästa veckan, och veckan efter det osv.. åååh vad jag längtar efter sommarlovet!!!

- förresten så tycker jag att ni ska göra den här quizen :)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811110912162793&a=1&

ha det kalasbra så hörs vi! tjarååå


SKOLAAA

usch vad tråkigt. första skoldagen på 2 veckor..
vi började inte för ens 10.10 idag så det var tur för mig, trodde att jag hade sovit över när jag halvsprang in i skolan 9.30.
nu har vi lunch och maria sitter bredvid och tjatar om att "I kiss a girl and I like it" SJUKT DRYGT eftersom låten går "I kissed a girl and I liked it". maria kan bara en mening även. trökunge ;)

halloween blev 10000 gånger roligare än väntat, och jag hade höga förväntingar.. började med att dra hem till maria och spöka ut sig och sedan vidare ut till berga. kom sjukt mycket folk trotts att det kändes som att vi var i en stor lokal vid världens ände ungefär. treeevligt :)

har bara bilder hemmifrån maria, resten kommer sen ;)





RSS 2.0