Det gäller att vara först in...

En morgon innan jul kom min syrra förbi här hemma svintidigt för att jag skulle skjutsa henne. Efter att jag hade skjutsat henne dit hon skulle såg jag att klockan snart skulle bli åtta. Tänkte att jag lika gärna kunde köpa några julkort på enen innan jag gick upp till lägenheten. Lite pinsamt var det att stå och hänga på låset tillsammans med pensionärerna. Jag tittade in i affären och såg att det stod någon vid kassan så jag tänkte att "dom har väl öppnat", och gick mot dörrarna. Då vänder sig "Arne 85" om och tittar på mig, med bestämd röst säger han sedan "Dom öppnar om 3 minuter". Skit också. Pensionärer är listiga jävlar, det går aldrig att vara före dom in i en butik på morgnarna.

Lewis

Hej hej hallå i stugan. Har hänt en hel del sedan sist och det bästa är att vi har fått en kattunge! Lilla Prins Lewis ligger nu på mina fötter å myser, haha. Det är en maine coon katt så han landar på runt 10 kg när han växt klart :) Plutten. Han är vääärldens goaste! Springer efter vart man än går. Han vill vara med hela tiden :) När vi ska sova har han bestämt att hans plats i sängen är mellan mitt och Niklas huvuden, så det blir nog ingen action i sängkammaren framöver om plutten får bestämma. Huvudsaken är ju ändå att Lewis får ligga där han kan somna tryggt :)

För övrigt så har jag fått ett till jobb. Aldrig fel :D Ska börja knega luncher på grillen. Så nu har jag tre jobb. Luncher på grillen , helger/eftermiddagar på Oden och sedan nätter som croupier på Lobby, Red Club och 8an. Kör bara kör!

RSS 2.0