HÄR VAR'E DÖTT

jag har lite halvbrådiis så tänkte mest bara slänga in ett inlägg och visa att I'm still alive!
har haft en mysig kväll / morgon / dag sen igår och nu så ska jag snart iväg på träning. är ensam hemma nu och dunkar musik för fulla muggar! hoppar runt och skrik-sjunger till abba och friends. ganska moget med andra ord :) om en halvtimme ska jag på innebandy! <3 jag är onördigt övertaggad så jag hoppas att foten håller. vi hörs kära beundrare, lev lika väl som jag gör! haha

här är min pärla som jag klickade hem idag! sony ericsson w902i, om några dagar är den miiin :) wiiho


=)

tjenna!

första dagen på praktiken idag, riktigt kul :) fick packa upp och märka lite varor och strosa runt i butiken. dom som jobbar där var supertrevliga även så det här blir nog en nice vecka :) efter praktiken så drog jag hem till eriksson och beställde lite halloweenprylar till nästa helg. jag är sjuuukt taggad! :D sen så gick vi till prinsan och bättrade på brännan och efter det vidare till maxi och köpte hårfärg. nu så ska jag färga skallen, HÖRS!

när vi satt hemma hos maria så slog hon på en låt på datorn och sa "jag tänker alltid på er när jag hör den här låten. hur du står och skriker på honom när du är full"  nu när jag har lyssnat på den några gånger så kom jag på att det stämmer nog! eller vad säger du honey? ;) haha


IT'S A FINE DAY, LALALALA

hallå hallå :)

min fot är lite bättre idag faktiskt. åkte in till sjukan igår och fick kryckor, lindor och smärtstillande så idag har jag vart hemma från praktiken och tagit det chill. nu är foten lite bättre och jag är rastlös så ikväll ska jag kila ner och titta på träningen. får egentligen inte träna på 4 veckor men jag tror att jag är med på torsdag. jag klarar seriöst inte av att bara ta det lugnt när jag egentligen har saker att göra. och jag måste vara med på dansen på onsdag! jag har börjat tycka att dans är så sjukt roligt så jag går och väntar varje vecka på att det ska bli onsdag. så farligt kan det inte vara om foten bara är stukad, jag menar den är ju inte bryten eller så..

för några dagar sedan kom terror med en låt som hon tyckte att jag skulle höra. WOW säger jag bara! helt sjukt vilken bra låt! jag är ledig nästa helg så då kan ni ju räkna med att det är den här låten som jag taggar till ;)


JÄVLA FÖTTER :@

jag är sjukt trött och less på mina jävla leder i fötterna nu. känner mig som en tant som skadar sig för minsta lilla :@
i slutet av  jun-träningen i torsdags så krockade (!) jag med målvakten, klev snett och landade på höger foten. = PAIN AS HELL. kylde ner den lite och tränade sen med damerna direkt efter. i fredags så hade jag lust att amputera bort foten..
idag på matchen, 15 min in i första så krockade jag med en ur det andra laget (fan vad jag krockar alltså..) klev snett och landade på vänster foten. = PAIN AS HELL # 2. kylde ner foten och lirade igen. inte smart. nu tror jag seriöst att jag har kallbrand (visst heter det så när det gör så ont att det bränner?) i foten. blir så leeess...

matchen i övrigt då?
vi förlorade med 3-6. ganska orättvist när vi spelade väldigt jämnt med dom. dom hade en tjej som var helt sjukt duktig! hon var 93:a och gjorde 5 av deras 6 mål... kanske kan påstå att det var hon som vann matchen och inte deras lag? och vi hade ganska många sjuka även. 10 spelare var vi. + en skadad målvakt. aja... skulle egentligen ha lirat igen nu på em men min fot strejkar som fan, så istället ska jag jobba 17-22.



"du kanske borde vila halsen och fötterna någon dag? eller iallafall en halv dag?"
"det får hon göra när hon går i pension!"

helluuu


nu har jag nyss kommit hem. var sjukt mycket på jobbet så jag slocknar nog om någon minut. fast först så ska jag kika på madagaskar, den är så kung :)
har inte så mycket att skriva mer än att jag lever.

IMORGON ÄRE MAAAATCH! ska bli sjukt kul :)


SHOES ARE A GIRLS BEST FRIEND

helluu
jag har sjukt ont i halsen. typ förkylning x1 000 000! så det är synd om mig. buhu. eftersom det är så synd om mig så har jag suttit och klickat hem lite nya skor. inget ont som inte för något gott med sig ;) egentligen så är ju jag ingen modebloggare men här ärom iaf :)

   

I loveeeee it :) blev dock ganska mycket svart... fast ehs, det löser sig med en vit halsduk eller något :) 

nu så ska jag plugga naturkunskap sen så äre daaans :D jihoo

 inte ett dugg sliten :) puss bästi

det är bara en jobbig dag...

 

det är svårare att släppa än att ta nya tag. det är lättare att hålla fast, veta att man är trygg bakom någons arm. man smällter in i armen, blir ett med personen och tänker "så här kommer det alltid att vara". 
det är svårt att sätta ord på hur mycket en människa kan betyda för någon. ännu svårare är det att förklara hur mycket den personen har påverkat ens liv.
...nu är det svårt att sätta ord på alla tankar i mitt huvud.

hur kan man älska en person så mycket och samtidigt hata de saker som personen gör? 

nu har det vart kass upd ett tag, jag vet ..

igår mina kära vänner så tog maria eriksson ytterligare ett vacklande steg in i vuxenvärlden, hon fyllde nämligen 17 år! kalas kalas ofc ;D det var inte direkt svårt att lista ut vad jag skulle köpa till henne i present. valet stod mellan mascara och puder eller en dildo. ja, ni fårstår säkert vad det blev. haha ;)
vi var hemma hos födelsedagsbarnet och inväntade homies, som kom runt 18-tiden nångång. då började vi kalasa även :) senare så drog vi hem till micke. sen så drog jag hem, trökigt nog men jag var sjukt trött och inte det minsta peppad längre. pappa fick en smärre chock när jag kom hem runt 22 en fredagkväll.

idag så har jag vänt upp och ner på hela mitt rum. det blev ganska niceee. nu så ska jag ta och plocka det sista så kanske jag hinner umgås lite med maria och co innan jag somnar. jag fattar det inte men när jag är ledig (från plugg, jobb, träning, match, sånt som måste göras, möten, you name it!) så blir jag helt trött och slut. när jag sedan går på högvarv och har något att göra varje minut, då är jag aspepp! lite sickt.. den här lördagen och söndagen är i och för sig de första dagarna som jag är ledig på över en månad.. jag har bara gäspat hela dagarna både igår och idag, haha.
 
so long suckers
!

  JÄTTE NYKTERT KORT!
hahaha, fyfan..

OJ!

här hade det trillat in besökare ser jag, trevligt trevligt :)
kanske borde skriva något givande men det är jag för trött för just nu.
hörs imorn!

hahahaa..

har precis vaknat hemma hos eriksson. mitt huvud känns inte allt för nice och det första jag sa var "VAD FA-AN HÄNDE IGÅR?! vad gjorde jag??"  kikade på mobilen och löste "alltid lika kul att träffa dig, charmig som vanligt ;)"  hahaha jasåå, minns tyvärr inget men det var säkert jätte trevligt.. :) maria har dragit min kväll i stora drag och jag kan inte påstå att jag minns ens hälften.. hade tydligen träffat någon unge som hängt efter mig och knäppt kort och så, jaså?!? privatbruk eller internet? 

jag komemer ihåg en sak docK!! fick 200 spänn av en kille som jag pussade. horandet ska börja tidigt så I'm on my waaay :D hahhahahaha 

tack maria för att du är en ängel som tog hand om mig och såg till så att ajg inte hamnade i någton buske mitt i natten :) <3

hahaha ojoj, nu får jag höra massa saker som jag tydligen gjorde igår. haha, jag är omdömmeslös och kommer inte kunna visa mig i sandviken mer. kul att jag ska jobba idag. haha nu går jag och gräver ner mig ! HÖRS



kvällen började stråålande, shotta jäger är aldrig fel :)



kvällen slutade tyvärr inte lika ljuvligt...


YOU BETTER DIE YOUNG

nu shottar vi jäger och sveper., helt rätt. vad gör du denna lovelyy fredagkväll? vi ses på stan :D hejdåå

"nu jävlar våldtar vi någon i nån gränd"

bäst du gumman :) <3

I VÄNTAN PÅ BUSSEN

kära tomten, här är min önskelista.. haha :)

Jag gillar hår som är..
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[ ] Svart
[ ] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[ ] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[x] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[ ] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är..
[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåtriktade
[ ] Blyga
[x] Vältränade
[/] Smala 
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[x] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[ ] STÄNDIGT är på gymmet
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar..
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[/] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[/] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Rakar kroppen, så som bröst, mage och ben
[x] Använder kajal - dom som passar i det är jävligt heta i kajal
[ ] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[/] Är modenörd
[ ] Har häng

Detta säger allt om en kille..   - det är väl insidan som säger hur en kille är?!
[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[ ] Hans leende
[ ] Hur ofta han e med kompisar

Det är gulligt när killar..
[x] Ringer ofta
[ ] Smsar non stop
[ ] Är svartsjuka
[/] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter 
[ ] Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears 
[ ] Gråter till filmer 
[ ] Pratar om giftemål och barn 
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk 
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[ ] Slåss för mig - jag kan slåss för mig själv

Detta står jag INTE ut med..
[ ] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nasister
[x] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar 
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[x] Killar som spelar Wow 
[ ] Homofober
[x] Killar som kör moppe
[ ] Killar som är i stallet 
[x] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[ ] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg
[ ] Killar som röker och snusar 

detta eller få otur i ditt kärleksliv i 5 år framåt, vågar du chansa?

TAKE ME BACK

JAHA

det här var ju en rolig dag. inteee
började med att jag sovöver hela förmiddagslektionen. när jag stod och blåste håret så stoppade jag som vanligt in hörplupparna i öronen och drog upp Mando Diao på högsta volym, då hade min högra lur pajjat. jihuu, nu funkar bara vänstra...!
när jag sedan klev ut genom ytterdörren så började det såklart att ösregna! hål i himmlen för hela slanten.
när jag kom fram till skolan så hade jag tagit fel väska i morse och glömt intyget till linda hemma. nu ska jag plugga matte B till kl 16 , sen dra och jobba 17 - 22. sen hem och plugga svensk historia! SKJUUUUUUUUUUT MIIIIIIG!!

vädret är för deppigt för att min hjärna ska kunna tänka idag... tur att det finns lovely musik iallafall :)

I'M IN LOVE



iiiiiiiiiiiiiiiiiiihw ^^ vilken jävla röst!

RSS 2.0