höstkantareller

Förra veckan kom pappsen hem till oss med en stor påse kantareller! Lyckos oss :)
När pappa hade åkt hem så kilade jag ut i vardagsrummet, när jag sedan var på väg in i köket igen så var jag nära på att springa över den här lilla krabaten;

tappa tråden

Kände att jag hade något på fingertopparna som jag ville skriva ut. Så nu när jag skulle börja skriva så var det borta. Typ som när man glömmer bort vad man ska säga. Jobbigt. Går och hänger tvätten istället. Hörs

Mi lajki

Jag vill ha allt!! Supercoola smycken/berlocker från Mi Lajki. Butikspriset ligger på mellan 100 - 699 kr men på går ni in http://campadre.se/tipsa/36036 så kan ni fynda för upp till 70% billigare :) tips tips!

FUCK!

Fan fan fan! Jag hörde världens ljud inifrån köket nyss. Har alltid trott att det spökar här och tänker inte släppa den tanken än. Alla lysen är påslagna så det har vart ganska lugnt... fram tills nu. Jag är så kissnördig så jag tror jag avlider och Niklas kommer inte hem förens om en kvart. Jag vägrar gå ifrån det upplysta vardagsrummet så nu hoppas jag att alla jävla knipövningar har gett resultat!!!

ibland kan jag behärska mig

Produktbild
Kronograf från Roberto Cavalli i polerad pvd med gulddetaljer. Safirglas över urtavlan. Urverk bestående av Quartz movement ETA 955.412. Vattenskyddad upp till 30 meter och 2 års garanti. 
41 millimeter i diameter.



Den här snyggingen skulle gärna få krama mina handleder. Men 13 000 (eller okej, kampanjpriset på 6 500 kr) känns allt annat än lockande.

alltid är det nånting...

Funderar på att döpa om bloggen till "Jennies klagoblogg"... Sen jag började lira inneb. igen så har jag haft jätte ont i foten och knäet. Nu har jag fixat en stödbinda till foten och det blev en enorm skillnad. Så nu när det börjar kännas ljust igen och som att jag kan träna en hel träning utan att foten kollapsar ja då går jag och får ansträngningsastma. Väldigt jävla onördigt och tråkigt :( Vår läkare har iaf skrivit ut bricanyl så imorgon ska jag iväg och hämta den. Hoppas att allt får flyta på bra efter det! Det känns så tråkigt att kunna vara med och träna en timme bara sen när vi börjar lira så måste jag kliva av efter bara nån match för att halsen krymper och jag hostar som en hyena.

RSS 2.0