the world's greatest

Nu har min hals vägrat att samarbeta med mig i två veckor. Därför ringde jag nyss till hälsocentralen och fick tala in mitt nr. Dom skulle återkomma.... kl 14?!?!?! Förstår inte hur det kan dröja  3,5 timme men men. Hoppas att jag får penicillin eller nått så halsen ger sig.

Niklas var så söööt i fredags! Jag kom hem ifrån jobbet klockan tre och halsen hade i princip täppts igen. Det går i perioder på dagen och vissa gånger så "bankar" det i halsen. I alla fall. Niklas frågade typ 5365897 gånger vad han skulle göra innan han fick den briljanta iden och sa "Du kanske vill åka in till Valbo och få någonting?" Haha ååh vad jag skrattade :) Först att meningen låter helt sjuk men sen tanken bakom typ "om vi handlar något så mår hon bra och slutar att gnälla" haha sötnos :) Vi halvsomnade på soffan ett tag innan det kröp i kroppen på oss. Då åkte vi in till Valbo och jag fick riktigt bekräftat hur sjuk jag verkligen är. Jag ääääälskar skor, kläder och smycken men trotts att Niklas sprang och drog i plagg genom hela valbo så kände jag mig inte alls på shoppinghumör. Istället så tyckte jag att det var väldigt roligt (det är det alltid) att välja ut lite kläder till Niklas. Han köpte 2 fina skjortor, ett par byxor och ett par skor. I sista affären som vi var in i så hittade jag ett par leggings som jag vet att jag innerst inne ville ha, ändå fick Niklas nästan övertyga mig om att jag vill ha dom, haha :p Sen när vi kom fram till kassan så såg han ett halsband som jag kollat på förut så fick jag det med :) hihi dom är super fina! När vi sedan kom hem så slocknade jag på soffan kl 21.30 och sov till elva på lördan när det var  dags att pallra sig iväg till jobbet...

studenten och sparken

Jag blir aldrig frisk från den här jävla förkylningen. Det hade vart bättre att åkt på magsjuka, spytt några dagar och vart frisk sen. Men nejdå istället går jag och blir dunderförkyld som håller i sig i flera veckor!!! Nog gnällt.

Annars då? Har hunnit tagit studenten och blivit sparkad från jobbet inom loppet av en vecka, woho!
Studenten var jääävligt rolig och lyckad! När jag kom till jobbet för några dagar sen fick jag veta att chefen sålt stället och alla tjejer fått sparken. BRA JÄVLA TIMING!!! Alla sommarjobb är redan tagna och det är försent att söka till högskolan. Känns som ett slag i ansiktet med tanke på hur mycket alla på jobbet har ställt upp för varandra. Vi har vridit och vänt på alla andra planer för att hjälpa chefen och se till att det funnits personal på plats. Vi har inte vart många. Fem tappra tjejer som ALLTID lyckats lösa alla problem som ständigt kommer upp på det där stället. Sönderslagna rutor, stöld, trasiga kylar, slut på i princip all mat, fixat beställningar av företag, slängt ut odrägliga kunder och samtidigt vart trevliga mot övriga gäster. Vad skulle det där stället gjort och vart utan oss? Jag menar, Hanna som fått tagit med sitt barn till restaurangen och jobbat för att vi inte haft personal. Jag ställde upp och jobbade natt varenda jävla lördag i ett halvår. Jag jobbade på min kusins student, brorsans födelsedag och dagen efter min student! Nä så det känns jävligt surt. Men men =) Om två veckor ska vi vara out of the picture satt säga...
Har miljooooner bilder sen studenten, här är en liten del :)

brädad

Så jävla risigt mår jag. Halsen har svält igen och näsan har täppts igen, inte aslätt att andas och det gör skitont att prata. Ont i öronen och huvudet. Inte asbra timing att bli sjuk nu. Niklas har ordanat ett eget litet krya-på-dig-förråd till mig. Hanna har fått jobbat ensam hela helgen. Tur att det finns dom som ställer upp.
Soffläge

första grillningen för året

Jag hatar sånna här dagar. Idag åkte jag in till skolan till halv tio och när jag kom hem så hade Niklas åkt till jobbet. Han jobbar till 23 och jag saknar honom så jävla mycket!!!
Annars idag så har jag köpt två sommarklänningar och kollat på Cornelia och hennes band som spelade på krysset, superduktiga!!! Har pluggat en jävla massa för nu är det inte långt kvar!
I lördags så körde jag och Niklas årets första grillning. Blev jättegott! Ser ut som vi lagat mat till ett helt kollo, räckte till flera matlådor :)

RSS 2.0