bestämde mig för att gå till j-vallen. först disk, tvätt och bädda sängen.

Tumblr_kv9dlbfx8h1qzpcu5o1_500_large

jävla pluggis

Jag är så jävla pantad i huvudet, på riktigt. Jag har suttit och verkligen printat in vart enda årtal och var enda händelse som någonsin har inträffat i Kinas historia sedan 1000-talet fram till vad jag tror kommer att hända i framtiden osv.
Idag kom jag till skolan och satte mig i ett rum med lärarn. I en timme snackade jag om Kinas historia innan han avbröt mig, sa att det var jätte bra och att jag hade läst in 900 år för mycket (!) och att jag absolut inte hade behövt kunnat alla årtalen. Jag hade läst från 1000-talet istället för 1880-talet. Jag blev helt matt i hjärnan och kände bara för att lägga mig på golvet och skrika och grina, förstod han ens vilken jävla tid det tog att mata in det i huvudet?! Men men, antar att det fanns en mening med att jag skulle kunna det där också. Om 10 år sitter jag kanske i "vem vill bli miljonär" och sista frågan är vilket år jingdynastin övertog makten från songdynastin. Först då kommer jag känna att det var värt all den energi som jag har lagt ner på jävla Kina.
Nu funderar jag på om jag ska gå och gymma eller om jag ska gå till j-vallen och titta på niklas hockeymatch. Känner att huvudet är helt slut medan energin inne i kroppen vill ut. Dilemma.
För övrigt så är det bara 2 veckor kvar till Thailand nu. Börjar få kalla fötter men det ska väl ordna sig..

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

.

grundlurad

Nu ska jag ta och försöka skriva ur lite av den ilska som jag har gått runt och burit på idag.
En halvtimme innan jag skulle börja jobba idag så ringer det på dörren. Jag trodde såklart att det var någon ur Niklas familj eller liknande. När jag sedan öppnar dörren så står det två juggar i 23års åldern utanför och ler som om dom var med i någon jävla modellcasting. Dom presenterar sig inte eller någonting utan klampar bara in och frågar vad jag ringer med. Förvirrad och stressad så svarar jag halebop. Sen går fem super snabba minuter och jag fattar ingenting för jag får inte en chans att ens öppna munnen. Jag försöker på ett vänligt sätt att att avvisa dom och då svarar dom att "Ja vi ska inte störa mer. Här ska du få några papper så du kan fundera över vårt kanonerbjudande i lugn och ro. Svara bara inom 2 veckor om du är intresserad. Skriv bara under här och här och ha en bra dag!". Fine tänkte jag som bara ville bli av med dom. Papperna kan jag ju ändå riva sönder, jag behöver inte fundera på någonting. Så jag skrev under och dom drog. När jag sedan får en kopia av pappren så ser jag att jag har tecknat ett 24 månaders abonnemang med tele2 snackis. Jag blir så jävla förbannad! Det var fan inte "hör av dig om 2 veckor om du är intresserad" utan "ångrar du att du bundit dig till tele2 så hör av dig". Jävla cpidioter. Okej att det kanske var jävligt blåögt av mig att inte tänka ett steg längre. Men samtidigt så var jag både trött efter skolan och stressad till jobbet. Det är EN sak om dom står på stan och flyger på en eller om dom ringer så att man bara kan lägga på luren. Men när två killar i 23-24 års åldern stampar in i hallen och snackar ner mig totalt, då känner jag mig jävligt lost. Jag har redan svårt att säga nej och att vara otrevlig är jag riktigt värdelös på. Jag har aldrig förr känt mig så jävla lurad och övertrampad. Så nu sitter jag här med ett abonnemang som jag inte vet ett skit om, förutom att jag måste gå ur det inom 2 veckor för att inte vara fast i 24 veckor. Jag som älskar halebop. Jävla fan.
Jag blev ledsen på ögat!

CRAZY

Det hände en så jävla galen grej alldeles nyss och nu är jag rasande! Måste kila iväg till jobbet nu men skriver av mig raseriet när jag kommer hem. Måste rusa! Swiiich

TIRED

SHIIIT. Jag dör snart. Sen kl 14 idag, 14.00!!! Så har jag suttit och läst om Kinas historia. Och inte känner jag mig ett dugg smartare för det. Det tråkiga är att när jag läser en sak så åker något annat som jag nyss har läst ut ur huvudet och så måste jag läsa om det igen osv. Det är som att allt inte får plats! Alla jävla datum och årtal sen 1000-talet. Jag menar att några munkar slängde in lite prylar i en grotta år 1002 och att kina år 1120 uppfann kortspelet, who cares?! åååh. Snart kommer Niklas hem iallafall, ska krama på honom så kanske jag får lite nya krafter.. Nyss när jag skulle hämta ett glas vatten så kollade jag i spegeln och då hade jag fått en röd "sträng" i ögat, av blod typ. Läskigt. Om den här historia uppgiften gör mig blind så stämmer jag skolan. Och Kinas historia. PUNKT.



Frid och fröjd

Imorgon så har jag och niklas varit tillsammans i 10 månader och nu så har han äntligen fattat!
I början så blev det ett mindre krig här hemma en gång i månaden när jag pms:ade, idag låter det så här;
J; men du fattar ju ingenting! åh jävla fan JAG HATAR DET HÄR. JÄVLA FAN FAN FAN.
N; Älskling, lung. Det är inte du som pratar nu det är pms:en.
J; JAG KAN VÄL FAN INTE PRATA MELLAN BENEN ELLER?!?!
N; Ska jag hämta choklad hjärtat?
J;  ... okej då. 

you know how to do it :)

GIVE ME SOME ROCK AND SOME ROLL

Aldrig förr har Kinas historia känts mindre intressant. Det spelar ingen roll hur positivt jag än försöker tänka så faller jag tillbaka på hur jäklans skittråkigt det egentligen är. Det är ungefär lika tråkigt som när man upptäcker hur falska vissa människor är. Det är inte heller så roligt.
miss my sis

good boy gone bad

Hosted by Galleries.cetrine.net
Hmm... Borde jag bli rädd nu? :S

INTE HELT FEL

mmm yummi

QUEEn

MEN GUD I LONDON.
Varför blir jag alltid så isolerad när jag jobbar?! Idag fick jag veta att Alexander McQueen dog den 11 februari. Han tog livet av sig och hittades i sin lägenhet, en vecka efter att hans mamma hade dött. Riktigt tråkigt. Jag älskar hans kläder och framför allt skorna! Inte för att jag någonsin skulle ha råd att köpa ens en cm tyg som han har tagit på men hans verk är iallafall otroligt coola att titta på.
Alexander McQueen spring 2010 fashion 365702 Alexander McQueen spring 2010 fashion 365700Alexander McQueen spring 2010 fashion 365730Alexander McQueen spring 2010 fashion 365740Alexander McQueen spring 2010 fashion 365765Alexander McQueen spring 2010 fashion 365763Alexander McQueen spring 2010 fashion 365760Alexander McQueen spring 2010 fashion 365756
Alexander McQueen spring 2010 fashion 365769

så här tycker jag

Ingen har väl missat "we are the world 25 for haiti"?
Okej, det är ju jätte schysst att artister engagerar sig och vill göra en insats för dem drabbade. Men helt ärligt, kunde dom inte ha gjort en egen låt? Att dom har med artister som mer eller mindre är kända för att dom gör om sina röster i deras musik, artister som inte skulle ha en chans att lyckas om inte dagens teknik fanns. Jag blir bara irriterad när dom försöker att göra så lika som möjligt med artister som varken har rösten eller storheten att mäta sig med original artisterna.

<3

nu är helgen äntligen över. helt insane har det vart på jobbet. På lördan var vi tvugna att ringa in extra personal och på natten så var hanna tvungen att jobba natt med mig för att det saknades personal. Usch vad både jag och hanna hatade melodifestivalen när vi gick hem igår. Eller gick och gick, jag snarare kröp upp för trapporna. 3 timmar sov jag i lördags. Var helt uppe i varv sen jobbet.

Iallafall, när jag kom hem så fick jag en smärre chock. Niklas hade lagat mat, köpt rosor, tänt ljus och så fick jag presenter! Jag stank stekos och kebab, såg ut som en ihoptryckt tvättsvamp och kände mig bara allmänt trög. Och där stod niklas och luktade hur gott som helst, såg jättefin ut (som vanligt) och hade gjort jättemysigt. Det var en jättebra kväll :)

smile

När jag kom hem idag och vek upp datorn så blev det lite "in your face" glädje :)

la france, baby?

Idag har jag utfört tankeöverföring. Det var inte så jäklans svårt som jag hade fått för mig att det skulle vara. Jag satt på bussen hem från skolan och tänkte att jag skulle ringa lindis så fort jag hade hoppat av bussen. Så precis när jag hade tagit upp mobilen ur fickan så ringde hon mig (!) och sa åt mig att hoppa av bussen.. Så jag var tvungen att ställa mig upp i bussen och skrika stanna tre gånger innan tanten blängde surt på mig, svängde in på sidan och öppnade dörrarna.

Jag mötte upp stumpan på stan och vi gick å shoppade sallad. Mycket snack hann vi med också, såklart om mr Pucko men även mycket annat, as always. Hon drar ju iväg till Frankrike nästa lördag och lagom tills hon kommer hem så drar jag till Thailand. Hur lyckat?
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag fryser ihjäl! Ikväll väntar dans och sen promenad med Märia :)

ONSDAG


Idag har vart en helt okej dag. Var in till Gävle och köpte kaffe med en saknad vän.Efter det strövade vi runt i valbo och snackade skit. Han är nog den enda personen som jag verkligen kan säga vad som helst till och han fattar direkt. Vi är ungefär lika vrickade båda två.

Nu väntar disk, tvätt och plugg..


hönapöna

Glömde att berätta en hemsk sak igår!

Varannan tisdag så kommer det en gubbe till jobbet och säljer ägg till mig och Fia. Igår kom jag på att jag inte hade sett honom på ett bra tag så jag frågade vart han var. Fia svarar helt iskallt "Nä, han kommer inte mer för han har gjort chicken bits av alla sina hönor". Helt chockad blev jag. Idag så grubblade jag lite på det och kom på hur hemskt det är att vara höna egentligen. Först så pumpar dom ut alla ägg som hönorna har, sen när dom inte kan ge fler ägg så har dom ihjäl dom och skaffar nya hönor. Man kan nästan jämföra det med dagens horor. Förutom att hönorna inte har valt att bli hönor!
Bilden har inte så mycket med texten att göra. Förutom att Maria äter en jävla massa ägg till och med på kebaben. Shame on you pullis!

9 crimes

Idag har jag spytt ut ord och känslor över stackars lilla fia som är så klok. Jag behövde bara höja överläppen lite sen så ramlade alla ord ut och hängde i luften som en utandning. Det kändes skönt. Som att hjärnan plötsligt blev några kilon lättare...


Jag ser fram emot fredag :)

James Morrison - Broken Strings ft. Nelly Furtado

Titta vad jag hittade! Pluttar.


Nu sitter jag och lyssnar på musik och tittar på SATC. Blir glad av att se andras bekymmer :)
Snart - jobb jobb jobb.

what you are is beautiful


fading away

Kom nyss hem, eller ok för en och en halv timme sen. Blinkade lite med ögat mot chefen så jag fick gå hem en timme tidigare ;) Det var jäkligt dött så jag behövdes ändå inte där.

Nu skulle jag ha gått på en promenad med min hund om jag hade haft en hund, men det har jag inte. Istället så ska jag poppa musik i iPoden och hänga tvätt. Spännande.

motivation jennie, motivation

Gaaah! Tokig blir jag! Mina halsmandlar har svällt upp ända till käken. Känns som att jag har sugit k** i tre timmar. I övrigt så hänger jag runt i min pyjamas och försöker hitta någon motivation till att gå och jobba om 50 min. Livet leker, ehehe...

Jag gillar den här låten, den är skön...T

My name is Jennie

Snart är helgen slut :( tråkigt. Igår var joss och nath här och höll mig sällskap halva natten, vi kikade på melodifestivalen och "shall we dance", poppade musik, snackade gossip och såklart hann vi med att jaga en spännande och halvt vrickad grabb också ;) fast det är ju såklart en annan femma som jag får stryk om jag går in på, så jag droppar det.
Jag lyckades somna igår också! Även om Mr. M tyckte att det var skitkul att skrämma upp mig alldeles innan jag skulle släcka ner hela lägenheten och gå och lägga mig, men men. I'm superwoman! Haha.
Ikväll är det dans, ska bli grymt kul!
Någon som verkligen hade fått vart här och vaktat mig igår, titta vilken liten tuffing :)

Close your eyes, sometimes it helps

Home alone. Gaaanska tråkigt. Jag vill inte gå och lägga mig för jag hatar den här lägenheten när man ska sova själv. Jag är helt spänd hela tiden för överallt så knäpper, låter det och ramlar saker. Fjantigt egentligen men efter alla skräckfilmer som finns i bakhuvudet på mig så är det förståeligt, faktiskt.
Nu ska jag lyssna på musik och försöka koppla av :) natti

DAMN, I LIKE THE WAY YOU MOVE

Det blev gymmet ändå. Kändes riktigt trögt. Efteråt så solade jag och drömde om Thailand :D Hörde förresten på radion att melodifestivalen är idag? Say what, say what?
Nu ska jag ta tag i disken som jag har förträngt under en längre tid..
DET HÄR ÄR EN NÖT SOM JAG SAKNAR


TE AMO

Dilemma, dilemma, dilemma.
Har precis skickat ut ett mass-sms till mina hurtiga vänninor *HOST, HOST* ;) och frågat om någon har lust att hänga med på några vändor i parkbadets bassäng. Fick ganska snabbt svar som "Men jennie, jag sooover." och "Är bakfull, har inga kläder". Neeehe.
Det absolut tråkigast som finns är väl att simma själv och inte ha någon att prata med. Man simmar 25m, vänder håll och simmar 25m tillbaka. Sedan håller man på så där i iallafall en timme. Så tråkigt.
Jag funderar på att gå och gymma istället. Men det kändes redan igår som att jag och min hals inte var så bra vänner under tiden på gymmet.
Så nu till mitt dilemma; Gymma med en dålig hals och ha kul eller simma som inte är lika påfrestande för halsen men ha tråkigt under tiden? Gaaah, det här var inte vad jag hade hoppats på en lördag fm. Får börja med att hänga tvätt, köra igång en ny tvätt och diska ett berg av disk. Tur att det finns bra musik :)
So long!

KUL ATT MAN BLIR...

... utelåst då. Nu har portkoden i trapphuset slutat att fungera. Jäklans kul. Tur att jag hade nyckel med mig och TUR att jag hade pyttelite batteri kvar i mobilen så jag kunde ringa den smartare halvan som fick förklara att man faktiskt kan öppna en stängd dörr med en nyckel om kodapparaten har slutat fungera.
nu ska jag slänga om kläderna och kila iväg till gymmet. Har haft galet mycket överflödig energi idag! Chatrin trodde att jag hade sniffat förmycket på spritpennorna som vi använde på lektionen, vem vet ;)
TJAO TJAO

THAI

Nu sitter jag i en utav skinnsofforna i personalrummet med chatrin å carro. Vi dricker kaffe och skriver loggbok om Thailand. Det är helt galet att det bara är 5 veckor kvar tills vi åker! Jag kommer ihåg hur taggade vi var när det "bara" var 7 månader kvar! haha.

Snart sol, värme och soooola!!

WAKE UP

satan i gatan vad jag sover hårt om nätterna alltså, skola NUU!!

TORSDAG

började dansen! sjukt kul var det :)
jag såg en dans förra terminen som jag ville lära mig och har tjatat på min danslärare sen dess.
så idag när jag kom dit så satt hon på låten och jag blev såå happy! hihi. jag älskar låten! den är så rolig att dansa till. På söndag ska vi repetera en annan rolig dans, can't wait!!
nu ska jag hoppa in i duschen, värma tofflorna, göra te och släpa ut täcket till soffan sen är min dag gjord :)
har förresten kommit på att jag vill gå på grease musikalen i sthlm. buddy holly var bra men jag tror att den här är ännu bättre. speciellt eftersom jag känner igen grease mycket mer :)


DET VAR BARA DET

jäklans vad statistiken höjs när det händer något.

RSS 2.0