liiite brådis

Nu ska jag försöka fixa till ett ansikte och en frisyr av den här skiten för ikväll är det SATC som gäller!!!

!!!

Åååh vad trött jag blir! i en evighet har jag hållit på och samlat poäng på den där jävla gratismode.se
Jag har trillat in på sidan ibland och deltagit i undersökningar, svarat på frågor osv i över ett års tid! Så nu var jag sååå nära ett presentkort på 300kr hos nelly.com ja DÅ HAR DOM SLAGIT NER SKITEN!
Jag blir så irriterad!!!

världens bästa

När jag och Niklas var in till valbo för någon vecka sen blev jag irriterad för att jag inte hittade någonting som jag ville ha. Det är så typiskt mig! Om jag går in med inställningen "Okej, nu har jag jobbat mycket. Kosta vad det kosta vill - här ska shoppas!" Då hittar jag absolut ingenting. Sprang in i alla affärer men kom ut tomhänt.
Då säger min pojkvän helt spontant "Vi behöver ju inte handla bara för att handla. Kan vi inte ta en heldag i Stockholm istället? Där har dom ju mycket mer affärer.."
Jag blev helt ställd. ALDRIG trodde jag att någon skulle ställa upp på en heldag shopping i huvudstaden, när jag vet hur dryg jag är när jag väl börjar plöja i affärerna.
Det stora frågetecknet är om han;
  • 1, var sjuk när han sa det
  • 2, är puckad
  • 3, är gay
  • 4, är alldeles... alldeles... UNDERBAR! :D

Nu ska jag fortsätta plugga. Kl 17 väntar jobbet...

laxburgers á la Jennie

Oj, den här dagen har rusat förbi! Började med att jag pigg som en lärka flög upp ur sängen kl 8 imorse. Kokade ägg och gjorde ordning en macka å ett glas juice sen satt jag mig på balkongen och pluggade till kl 14.30 när niklas kom hem. Pussade lite på honom innan jag kilade ner till enen och handlade. Sen mina damer och herrar kockade jag ihop något riktigt smarrigt! Laxburgare! Slänger upp receptet här så ni också kan laga dem :) Till och med Niklas (som i princip är allergisk mot allt nyttigt) slängde ur sig kommentaren "Godare än donkenburgare!". Made my day ^^

Okey, det du behöver;
4 pers.
500g laxfilé
100g färska skalade räkor
1 ägg
1/2 dl gräslök
1/2 msk salt
1 kmt vitpeppar
1/2 citron
2 avokado
2 tomater
8 msk philadelphiaost (valfri smak)
4 st friscobröd (fullkornsbröd)
ett stycke krasse
Börja med att tina 500g laxfile (om du inte har köpt färsk). Släng ner laxfileérna (OBS! Skär dom i bitar först) och räkorna i en matberedare och mixa till en kletig färs. Häll över i en bunke.Släng sedan i ägget, saltet, vitpepparn, gräslöken och pressa i en halv citron. NU HAR DU KOMMIT SKITLÅNGT REDAN! Efter det knådar du ihop allting och formar fyra burgare. Hetta upp en stekpanna och ha i en klick butter. När smöret puttrar å fräser så sänk värmen till medelhög värme och lägg FÖRSIKTIGT i burgarna. Stek ca 5 - 8 minuter på varje sida. Medan burgarna steker så brer du på lagom mängd med philadelphiaost på botten hamburgebrödet. Skala avokardon och slaiza tomaterna. Lägg sedan tomaterna och avokardon som fyllning i brödet. Blanda måltidsdricka - gärna päron - i en tillbringare och ställ in i kylen. Nu borde burgarna vara klara snart? Hoppas att du kom ihåg att vända på dem!
Lägg nu burgarna ovanpå avokardon och tomaterna toppa med lite krasse (skulle egentligen vara ärtskott men enens utbud är inte så brett, krasse funka finfint!) och ovansidan av hamburgebrödet. Ta ut måltidsdrickan ur kylen och häll upp i glas. Tada! Nu har du fixat världens goaste laxburgers, grattis :)
Jag gjorde en side-kick också. Väldigt simpel. 200g creme fraiche som du vispar, HÅRT. Ta en gurka och skär den på mitten. Ta ut kärnhuset ur gurkan (jag som tycker att det är den godaste delen på gurkan sparade det och la upp det på tallriken). Skär sedan gurkan i cm tjocka bitar och släng ner i creme fraichen. Sedan river du skalet från en hel citron (om du är smart så har du inte slängt den du använde till laxen och kan ta den, det gjorde jag :) ) Släng sedan ner citronskalet i creme fraichen och rör om. Krydda med salt och peppar efter behov. Sååå, FÄRDIG!
Om du har tur så får du sedan en sån fin kommentar från din pojkvän att det är godare än donken.
Nu har Niklas dragit iväg på träning och jag ska återgå till pluggandet, börjar se ljuset i tunneln! :D

Over 6 billion people in the world, and you're the one for me!


Take a picture

Haha jag och Niklas stod i köket och jag var som vanligt på mitt stålande morgon humör... :p Jag gjorde någonting med handen och direkt var Niklas uppe med kameran; "gör så där igen, det såg skitfint ut"! Haha så här blev resultatet;
Jag och kort är nog inte meant to be helt enkelt.. :p


Misslyckat försök nummer 2;
Men det är väl bra att kunna bjuda på sig själv, hahaha



Någon som inte kan bjuda på sig själv....



Trodde aldrig någonsin att jag skulle skriva om henne. Tycker att hon är helt skruvad i huvudet. Men hamnade av en slump inne på den här sidan. Tyckte att det var lite kul :) Haha jaa, ska man hålla på och retuschera bilderna så kanske man ska göra det snyggt iallafall...



21.42

Nu kommer min älskling snart hem och pussar på mig! :) Jag hatar att vara hemma själv... Bettan har skickat över massa bilder till mig. Här är en bild på mig och pappa när jag fyllde 18. Första gången pappa bjöd mig på öl hoho ;) På kvällen gick jag hem till Niklas och myste och en månad senare blev vi tillsammans :)


pancakes

Nu ska jag kocka ihop ett gäng pannkisar. Hoppas att det går bättre än förra gången...


ohlala


Sååå snygg klänning från twist & tango. Finns bara en storlek kvar och självklart är den för stor. Funderar på om jag ska köpa den ändå och be mormor eller någon annan händig människa att sy in den? 799 kr hos ellos.



Plugg, städa, laga mat, tvätta och drömma mig tillbaka till phi phi :)


Don't try and test me cos you'll get reaction

Skola och jobb som stod på schemat idag. Jag säger som blondinbella "Vill man vara ekonomiskt oberoende vid 25 får man jobba hårt", så jag antar att det bara är flippa hamburgarna och se glad ut, det finns inga genvägar till rikedom, makt och .... hm, någonting annat också..

anyway... Åkte in till skolan bara för att få höra att lektionen var inställd, kanonkul! På bussen gick den här låten på repeat i mina lurar;
När jag lyssnar på musik så brukar jag alltid föreställa mig att det är jag som sjunger och spela upp värsta scenariot i skallen. Haha ganska skruvat, jag vet! Men kan inte rå för det :) Så när jag hade lyssnat på den här låten typ 10 gånger i rad så hade jag den perfekta scenen i huvudet. Om någon tjej kommer fram och är otrevlig på krogen så är jag inte nådig nu! Har redan sett framför mig hur jag häller ut min drink över henne och sen slår ner henne.

HUMÖRET SPRÄNGS FÖR FAN

DÖ! Jävla skitplugg, dö dö dö!!!!
Jag ska ge fan i att läsa en enda jävla bok efter att jag gått ut det här jävla pissgymnasiet!!!!!
jävla skitliv, jävla skitplugg, jävla skitjobb och jävla skithumör!!!!!!!!!!! FÖRIHELVETEEEEEE

jag orkar fan inte

Jag kanske ska ge fa-an i att blogga fram tills jag slutat skolan? Känner att jag är irriterad och stressad för jämnan och det tar ut sin rätt på den närmsta. Skitjobbigt. Pappa har ringt mig två dagar i rad nu för att upplysa om att det bara är några få veckor kvar nu. Kom igen nurå - KÄÄÄMPA!

Så här känner jag mig för jämnan, sliiiiten

stör mig som fan

Något som är jävligt irriterande med blogg.se är att det knappt går att dela in texten i stycken!! Man får tydligen ha högst en tom rad per inlägg? Eller?! Är det bara mig det dampar för?! Blir så jävla förbannad...

lite balbilder

sitter här hemma framför datten och irriterar mig på precis var enda tanke som dyker upp i skallen eller ord som jag ser på skärmen!! Vet inte varför jag grinig egentligen heller. Började med att jag tänkte på en sak som egentligen är helt oväsentlig och sedan kunde jag inte sluta tänka utan tankarna bara drog iväg hur långt som helst och nu är jag sjukt irriterad! Så jävla tråkigt.

Något som var betydligt roligare var att kolla på min supersnygga barbie som hade bal idag :) Alla på balen var verkligen väldigt vackra. Utom några som var skitfula och man undrade ju.....ja vad fan gick snett liksom?
Mitt älsklingshjärta är och spelar match. Jag förstår inte killar. Eller är det bara Niklas? Spelar fotboll med mosade tår och ett ben som nyss läkt en sträckning. Men men, antar att dom flesta fotbollsnördarna är likadana ;) Hade vart kul att få vara där och titta på hjärtat men har en hel hög med plugg att ta tag i nu...
Knäppte inte så många bilder på balen men här är'om iallafall;

yeey

YEEES!! Hittade en sida som ger spotify premium gratis, dååligt skönt å slippa all reklam då? :D
Det enda man måste göra är att bli medlem och varva 6 vänner. Man får välja om man vill ha spotify premium eller en voddler inbjudan. Så nu tänkte jag värva er - mina kära läsare :)
http://www.gratispremium.com/?ref=308169

kladd

Hjälp vad trött jag är! Hade ingen rolig dag igår direkt. Vaknade och åkte in till skolan, direkt från skolan till jobbet och direkt efter jobbet hade vi personalmöte i två timmar. Kom hem strax efter tolv med bankande huvudvärk och sjukt ont i magen. Hade egentligen tänkt åkt hem till mamma en sväng men klockan blev för mycket.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka in till skolan, ikväll väntar jobbet som vanligt.

snyft

nä fyfaan. så jävla förkyld är jag nu. vill sovaaa. buhuhuhu


sötnos

Så här glad kan man bli av en ny tröja :)

buäsch

Nä fyfaaasen vad jag ogillar att plugga lär jag ju säga.
Lite roligare saker som jag har gjort idag;
  • Lagat pannkaka! första pannkakan blev dock en blandning mellan kolbulle och pankis, men var en trevlig kombo ändå :)
  • Blivit klar med en till uppsatts! (y)
  • Gjort en fb-grupp. kors i taket va? Jag som brukar rata sånt skit. Gruppen heter "jag har iallafall rätt, vad du än säger" så gå med för fan!
Förutom det så har jag inte gjort något roligt alls idag. Pluggat och mått skit. Nu ska jag diska och laga pannkaka till Niklas som kommer hem om en timme. Sen blir det sängen, är grymt trött!
jag vill ha en huuund

RSS 2.0