plugg - thai - skolan - jobb

Pluggar och drömmer om varmare breddgrader.. Nu - in till skolan sen jobb till 22.

öhöh

Nu har josefinis dragit hem. SKÖNT! Skoja med dig stumpan :) Vi har käkat mcd, kollar bella&tyra, sveriges värsta bilförare, grinat över en trailer, kollat resor till Grekland (hoppas det blir av!), planerat vin&spel-kväll på lördag(hoppas jag får ledigt!), snackat, snackat och snackat. Toppen med andra ord :)
Nu kommer lägenhetsinnehavaren (HA HA fyfan va fult det lät, menade mitt hjärta förstås) snart hem! Bara en halvtimme kvar!!! Hjälp :) Ne, nu ska jag läsa över sekterna EN SISTA gång. See U

wööpsi

Tror att jag som vanligt inte tänkte så långt. Jag har råkat flytta över min blogg till en bdb-blogg också. Så nu kommer allt jag laddar upp här, upp på min blogg där med. Hmpf. Lite trööökigt. Nu ska jag finputtsa det sista om sekter sen möta upp jossäään. Pöss

jag älskar dig niklas

Idag har vart en mycket bättre dag än igår! Har fått super mycket gjort :) Började dagen med att plugga, som vanligt. Efter det så mötte jag upp Haapsi och vi gick å tjacka kaffe. Försöker att tjata med mig honom ut på lördag, löning och allt! Om jag får ledigt dvs.. :) Har haft dåligt samvete hela dagen idag för att jag startade 3:e världskriget här hemma igår när jag var på sånt pissigt humör. Så nu har jag städat hela lägenheten, diskat å släng ihop en tvättmaskin. Och så har jag vart iväg å köpt rosor och gjort chokladdoppade jordgubbar. Så är massageoljan framplockad och ljusen tända, ojojoj ;) Ibland glömmer jag bort att visa hur mycket jag älskar honom. Eller, inte glömmer bort.. Snarare att jag kan komma på mig själv att jag tar förhållandet för givet ibland. Det blir så mycket med skolan och jobbet så när jag kommer hem och är på dåligt humör så går det ut över mitt hjärta. Väldigt dumt. Så nu väntar jag bara på att han kommer hem! Hoppas att han blir glad ^^ Puss puss :*

FYFAAAN

VILKEN JÄVLA SKITDAG. Jag önskar att jag imorse hade dragit täcket över huvudet, lagt mig på mage och somnat om. Men istället klev jag upp, lyckligt ovetande om den helvetesdag som skulle möta mig.

Det hela började med att jag vaknade och insåg att Niklas inte låg bredvid mig. Fick ropa säkert 15 gånger innan han kom in och godmorgon-kramade mig (och alla vet ju hur förjävla jobbigt det är att ropa när man precis har vaknat).
Efter att jag kommit upp så gjorde jag ordning en toast, lite skit rensar magen tänkte jag när jag toasta detutgående brödet. Efter det så berättade Niklas att han skulle städa bilen och skjutsa folk hit och dit så jag fick klara mig helt själv i en hel timme. När Niklas kom tillbaka så var jag på jätte myshumör! Det höll i ca 10 minuter sen stack Niklas iväg och deklarerade. Sur som en citron gjorde jag mig klar och åkte in till skolan med jobbkläderna i väskan. När jag kommer dit så får jag veta att vi får arbeta hemifrån, så det var bara att vända och sätta sig på bussen hem igen. Jag hann lagomt sätta mig på bussen mot sandviken när batteriet på min iPod dog. Fuck tänkte jag och böjer ner huvudet, då ser jag att jag har fått ett hål i skon. yippikayey. Irriterad och med en väska överfull med jensaskläder går jag in på enen för att köpa en sallad, innan hade jag messat Niklas och frågat om det var någonting annat som jag skulle köpa men inte fått något svar. När jag sedan kommer hem och precis har satt mig ner i soffan så skickar Niklas sms "köp toapapper :)". Mitt temperament var inte nådigt då. När jag hade käkat salladen så fick jag jordens jävligaste magont och jag trodde nästan att jag hade blivit matförgiftad, kändes som att jag skulle spy i nästan två timmar efteråt. Jag går sedan snörvlande iväg till jobbet (jävla pollen) med Hannas ord i bakhuvudet "Jennie, tänk positivt!". När jag kommer fram så får jag veta att vi har personalmöte imorgon kl 9 - där rök den sovmorgonen. Efter det så har hela jävla dagen gått i slowmotion. När klockan var 21.50 var jag så lycklig för att jag skulle få gå hem, så ringer telefonen... "Hej, Jag vill ha det och det och det." Så det var bara till att dra fram alla saker som jag precis hade diskat och ta fram allt som jag hade ställt in i kylen. När jag sedan TILLSLUT kom ifrån jobbet så ringde jag till mamma för att få lite tyck-synd-om, men hon var för trött för att orka prata med mig så det blev bara ett godnatt och hejdå. Nu kom jag på att jag har spanskaläxa till imorgon också, LIVET FUCKING LEKER JUST NU.

Det måste ju fan vara ett jävla skämt det här! Nu hade jag precis skrivit klart och vad händer då? Jo, jävla fucking internet kraschar. TUR säger jag bara att det gick att återskapa sidan. ANNARS HADE JAG FAN KASTAT DATORN I GOLVET.




nog

STÅR HAN  MED MOTORSÅGEN I MER ÄN FEM MINUTER TILL UTANFÖR LÄGENHETEN NÄR JAG FÖRSÖKER PLUGGA SÅ SÅGAR JAG AV HONOM PUNGKULORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Livet är en dans på rosor, Men det är en dans med svåra steg

4682_87516014940_10985329940_1772226_2927818_n_large


Nostalgi

Åh. Nostalgi nostalgi. Som en blixt från himlen så slog det mig att jag en gång i tiden hade ett lunarstormkonto. Jag gick in och läste gamla dagboksinlägg och stötte på ett inlägg där jag skrev om sm i origentering.

"men innan de så sprang jag en tävling i ockelbo. men det gick inte så bra, menmen ;b å efter tävlingen så kom en kille somhar hand om utagningarna till sm fram till mig å bara "jadu, det var svårt å ta ut till sm iår. vi har pratat om dig mkt vetdu. så om du hade vart med på lägret föra veckan så hade du fått springa sm iår, men nu fick anna platsen ist. Ni har vart så jämna iår men hon var ju med på lägret.. synd att du inte kom." ååhw ! fandå . det är bara 3st15åringar som får åka från gästrikland.. men han sa att om annika belv sjuk så ska jag åka ist :) men då får jag springa i 16 klassen ist för 15.. hihi. men aja. igår var sista gästrikecuptävlingen å jag kom 5 a tror jag -.. men 2:a av dom som var 91:or ;) hähä."


Haha. Kul att se hur man skrev förut. Jag ångrar så mycket att jag slutade med orienteringen. Började umgås med andra kompisar, fick andra intressen och var hellre på fest en lördagnatt än ute i skogen en söndagsmorgon. Tror inte att jag förstod hur bra det egentligen gick, trotts att alla sa det. Jag skulle vilja börja springa orienteringen igen. Frågan är bara vart man ska ta tiden ifrån? Och nu är väl alla 10 gånger så bra som jag så nu är det väl inte lika roligt att tävla.
Jag var in på Järbo OK´s hemsida för att kolla om det fanns några bilder, det fanns två. Här är en av dom;
"Jennie Hasselgren målstämplar på Kort-DM i Gävle. Vinnare av JOK:s Poängpris, Höstungepris och Årsskott"


Jag kommer aldrig att glömma den där tävlingen inne i Gävle! Jag var sist ut utav 14 tävlande och PRECIS innan jag skulle starta så börjde det att regna och åska. Regnet gav med sig efter ett tag men åskan vägrade att ge sig, och jag var LIVRÄDD. Har alltid hört att man inte ska vara i skogen när det åskar så jag stack iväg som ett skott för att komma till mål och ut ur skogen. Så när jag målstämplade fick jag höra att jag vunnit kort-DM med två minuter. Hahaha och jag hade bara sprungit för att jag var så jävla rädd att jag skulle bli träffad av blixten, jag hade liksom glömt tävlingen.



Will you love me forever baby?


Studentklänning?

Måste kanske börja kolla på studentklänning snart. Den här klänningen från nelly har en helt underbar rygg, men självklart så gick inte den bilden att kopiera. Fast sen gillar jag inte den stora blomman som ser ut som en död vit fågel på klänningen. Axelbandslös klänning vill jag iallafall ha! Sjukt snyggt när man är brun! Med min framförhållning så skulle det inte förvåna mig om jag dagen före studenten springer runt som en yr höna inne i köpis och har panik. Men men, det löser sig :)
Alice Dress SEK 1395, Lipsy - NELLY.COM

Lingonlängtan

Åh. Glömde berätta igår! Haha. Igår kom mensen, som ett brev på posten. När jag kom hem från jobbet så sa Niklas att han hade köpt en överraskning, "kolla i skafferiet" sa han. Han hade köpt ett nytt té åt oss. När jag såg vad det hette så började jag att skratta och Niklas stackarn fattade ingenting för några sekunder sedan började han också att garva. Lagomt till min lingonvecka så har hjärtat gått och köpt ett te som heter "lingonlängtan". Så jävla kul pojkvän jag har... Haha :)

trööööött

Niklas är så jäklans söööt när han slocknar på soffan och ligger å småsnarkar. Vill bara pussa jätte mycket på honom! Men då skulle han ju vakna. Jobbig, jag som är så puss-sugen. Men han lär väl få sova stackarn som ska upp kl 5 imorgon. Haha. Känner att min blogg blev jävligt mesig nu, så nattinatt.

ledsen på ögat

vill mysa med hjärtat nu men måste tillbaka till jobbet om 1,5 timme :(
BUHUHUHUHU

jag tycker det är fint


förresten!


Visst säger man moset och inte mosen? Mosen låter ju helt vrickat. Ska jag skicka moset liksom, inte ska jag skicka mosen...

1 uppsats klar, 82361236 kvar...

YES SOM FAN! Äntligen klar med uppsatsen om abort. Skööönt. Nu ska jag hänga tvätt, dammsuga och diska, yey.

Kan tillägga också att jag har världens bästa pojkvän! Det var så underbart att träffa honom på arlanda förra tisdagen! Jag hade inte sovit på två dagar och flygit i nästan 15 timmar, kände mig så jäkla risig så stod han där och luktade hur gott som helst och var dressad till tänderna. Jag började grina, såklart. Jag är en sån jävla mes. Så fick jag en ros ^^ Sen när jag kom hem så höll jag på att tappa hakan - bokstavligen. All disk var borta, alla kläder tvättade och invikta, hela lägenheten "typ blänkte" för att det var så jäkla kliniskt rent. När jag kom in i köket såg jag att Niklas föräldrar hade köpt ett jättefint köksbord till oss och en kökslampa, superfint! hihi :) Sen i vardagsrummet så hade Niklas satt upp en jättestor å häftig klocka och på vardagsrums golvet så stod det ett inslaget paket - TILL MIG!! iih ^^ I den var det en juicepress! Som jag har tjatat om en juicepress, haha :D Så hade han satt upp massa tavlor och ramat in en bild som jag hade målat :) Skrev jag att han hade byggt ett skafferi också? Tror att jag måste börja åka bort oftare, det är då saker blir gjort här hemma! haha. När jag hade vart på Öland och jobbat då hade han lagt golvvärme och bytt ut golven i hela lägenheten + rivit ut köket och börjat satt in ett nytt kök. Undra om han är lite understimulerad när jag inte är hemma? ;)
Aja, han får nöja sig med att jag diskar lite då och då. Det känns som att det här med hushållsfix inte riktigt är min grej liksom.. So long!

So long!

Hej hej hallå.
Vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Något är det iallafall som inte stämmer. Jag är hungrig jämt! Hela tiden och 24/7! Måste liksom säga åt mig själv att "Nej Jennie, du är inte hungrig nu. Du bara tror det". Knasigt. Jag antar att det har med Thailand att göra, där käkade vi en hel del! Eller så är jag väl gravid. Som Josse sa för några månader sen "Fan Jennie, äter du för två?!" bara för att jag var ashungrig å käkade ganska mycket. Haha näe, det går i perioder det där. Ibland kan min kropp få för sig att jag är ett barn i afrika som håller på å svälta och så blir jag vrålhungrig. Men nu till det mest vrickade; när jag tänker att jag ska vara nyttig å käka massa sallad osv då stannar jag på samma vikt, eller till och med går upp i vikt!! men nu när vi var stammisar på thaidonken, burgerking å pizzaplace, låg på stranden och inte rörde en fena då har det trillat av 3 kg. How about that?! Jag kommer nog aldrig att förstå hur min kropp tänker eller fungerar så det är lika bra att just don't give a fuck!



YES, WE CAN!

Var in på nelly.com å slängde ihop en schysst bikini. Jag hann inte mer än att trycka på spara och delta innan jag redan hade 10 poäng! Nu är det bara 35214 poäng kvar tills jag vinner solresan! Så rösta på min bikini nu, tack :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


HAHAHA

Jag är pigg som en lärka och har vart uppe sen kl 5.30 när hjärtat åkte till jobbet. Har vart ifrån honom så länge nu så jag saknar honom redan, jobbigt! Börjar skolan kl 10 så jag har inte så mycket att göra. Lägger in lite bilder från thai på fb. Tänkte klottra ner lite från resan men först måste jag lägga upp den här bilden som jag hittade i syrrans blogg. HAHAHA! Skrattar ihjäl mig här hemma! :')

RSS 2.0