Tja tja

Oj jäklans. Här hade jag inte skrivit på ett bra tag. Eftersom 98.9 % av mina närstående blir förbannade på mina åsikter om SD så låter jag det ämnet vara lite. Tycker bara att ni borde tänka till. Istället för att ta in 100 000 invandrare och knappt klara av att ta hand om hälften så kanske vi borde göra någonting åt det? Men ni kanske tycker att det är bra som det är? När en person som precis kommit till sverige bankar en hammare i huvudet på en kille inne i gävle. Invandraren ringer sedan polisen och lämnar in sig själv. Polisen frågar "varför gjorde du det, och varför erkände du direkt". Han svarar att han tjänar mer på att sitta i ett svenskt fängelse än att vara i sitt hemland. DÅ borde man ta tag i saken tycker jag, något som politikerna och 95% av sveriges befolkning inte håller med mig om. Men men..
Iaf, imorgon har jag dansuppvisning!!! Iiiihhh spännande!! :D Sen på lördag drar jag till Egypten och hälsar på mumier!  Tja tja

städa som fan

Tjeeenna. Har tillbringat fm med att diska, tvätta, hänga tvätt osv.. Inte askul, men sånt som måste göras. Har också filat lite på mitt cv. Niklas fick ta min cv bild för några dagar sedan, efter att jag kom hem från ett nio timmars pass i stekos. Usch vad svårt det är att se både pålitlig, glad och seriös ut i ett kort. Skulle vara bättre om man fick skicka in en videohälsning i sitt cv så att det blev mer personligt.

Ikväll tänkte jag ta och skriva varför jag tycker att det är bra att sd är med i riksdagen. I Sveriges lag står att man ska se likadant på alla människor oberoende av sexualitet, hudfärg, politisk åsikt osv. Tycker ni att Lars Ohly följde detta när han vägrade att gå in i samma rum som Jimmy Åkesson? För att Jimmy hade en annan politisk åsikt än honom själv. Lars Ohly blev hyllad för detta vilket jag tycker är sjukt. Det är precis samma sak som att han hade vägrat gått in i rummet om det suttit en bög där inne eller en neger! Man ska acceptera andra människor vare sig de har annan hudfärg, sexualitet eller politisk åsikt och det är dags att politikerna börjar göra det nu för det enda dom gör är att skämma ut sig själva. Fortsätter jag att skriva nu så blir jag bara förbannad och då kommer jag inte att få mycket gjort idag. Det är bättre att jag får skriva ur mig ikväll så jag kan sova på saken efteråt :)

Nu ska jag fortsätta att plocka innan Niklas kommer hem. See U!
cv bilden som ska ta mig mot oanade jobbhöjder , haha

MIN ÅSIKT

Åh vad irriterad jag blir. Irriterad på folk som är så insjunkna och inåtvända i det som känns "tryggt och säkert" så dom slår ut taggar som jävla igelkottar när det händer något nytt. Jag syftar såklart på gårdagens val. Moderaterna har suttit vid makten i fyra år och tacka gudarna för att dem kom till makten inför finanskrisen. Skulle Mona Sahlin ha suttit vid makten under finanskrisen så skulle iallfall jag ha blivit orolig. Och att sedan alla politiker hugger emot SD, jävligt onördigt. För det första; även om SD hade fått lika mycket media tid som de övriga partierna så hade dem ALDRIG kunnat ta över makten och fått egenom beslutet på att stoppa invandrarpolitiken med 90%. Det enda som kunde ha skett, och som nu hände var att de övriga politikerna kunde få upp ögonen och se mer till invandrarfrågorna också än bara skola, äldreomsorg och jobb. Man klagar på att man inte har tillräckligt med resurser till skolan, man har inte råd att hjälpa alla äldre människor och det saknas pengar inom sjukvården. Tacka fan för det när ni istället ger våra skattepengar i bidrag till invandrare! Sveriges befolkning verkar tro att vi är "Gudar" mot dessa invandrare som så öppenhjärtigt låter dem komma och bo här. Men hallå, wakeup call! Långt ifrån alla invandrare vill vara här. Många har blivit hitskickade från sina egna länder. Min förra chef (som själv är invandrare) till exempel var så förbannad på staten som tar emot så mycket invandrare. Han hade inte haft något val än att flytta ifrån sitt hemland. Detta berodde på att regeringen i hans eget land vet att Sverige tar emot mycket flyktingar, därför skickade dem hit honom, hans familj och massa andra från hans land för att dem ska bo här tills det är lite lugnare i deras hemland. Han ville aldrig åka hit. Nu tror svenska folket att vi har fått in ett parti i rikstagen som vill sparka ut alla med svart hår ur landet, men så är det inte. Jag tycker att det är jätte bra att dem har fått en plats i riksdagen. Nu kan dom få upp ögonen på politikerna och få dem att inse att det här samhället inte funkar som det är nu. För svart på vitt - det är folk från andra länder som utför den mesta brottsligheten i det här landet. Folk som tvingas hit och sedan sätts på gatan utan varken pengar, mat eller socialt umgänge. Har dem tur så kan dem få socialt bidrag från staten (våra skattepengar) så då slipper dem råna folk för att ha råd att köpa mat. Vi i Sverige tar in fler flyktingar än något annat europeiskt land, och det är mer än vad vi klarar av. Jag menar absolut inte att vi ska stänga dom ute helt eller att vi ens ska halvera invandringspolitiken. Det jag menar är att vi måste se över flyktingfrågan och hur vi ska kunna hjälpa dem på bästa sätt, för jag tror att det finns en bättre lösning än den vi har nu.
Själv så röstade jag på folkpartiet. Jag tycker att dem har bra åsikter och är lite av ett mittimellanparti. Hade socialdemokraterna kommit med bättre politik och med en annan partiledare så hade jag antagligen röstat på dem. Jag tycker att det finns mycket i moderaternas politik som inte stämmer med mina åsikter men jag har ändå mer förtroende för dem än för S. Jag vet att man inte ska rösta efter partiledare men jag tål verkligen inte Mona Sahlin. Jag skulle aldrig kunna leva i ett land som styrdes utav henne. Nu blev det här ett långt inlägg med mycket åsikter.. Jag avslutar det med en liten video signerad Mona Sahlin.

du vet jag tror på oooossssss =)


Klockan står på två minuter i kvart!

Längesen jag trillade in här nu... Dagarna rullar på som vanligt och nu är det bara 16 dagar kvar till Egypten!!! Yey!

Idag drog jag och min brother in crime ner till badhuset för lite muskelstimulation. FYFAAAN säger jag bara!! Maria fick bestämma vad vi skulle köra och självklart valde hon armar, biseps, triseps, fiseps, kiseps och allt vad det heter. Jag känner mig ganska hemma på gymmet och brukar alltid köra "safe" och träna det som jag kan snarare än det som behövs. Jag brukar springa, träna ben, mage, rygg osv. ALDRIG har jag gått in på "killarnas territorium" då det bara känns fjantigt om jag skulle stå och kämpa med en kilos hantlarna bredvid biffarna. Men med Maria i täten så ställde vi oss framför speglarna, greppade hantlarna och började spänna oss framför spegeln. Precis på det sättet som biffarna jag brukar fnissa åt när jag springer på bandet.. Det gick faktiskt bättre än väntat och jag kunde köra med två kilos vikterna istället för ett kilo. Hahaha - ja jag vet att jag är en jävla klenis. Efter gymmet simmade vi några vändor i den svinkalla bassängen. Dock så trodde jag att jag skulle drunkna varje gång Maria öppnade munnen. Det spelar nog ingen roll vad den tjejen säger - jag garvar lika mycket varje gång. Tillexempel när vi simmat ett tag så inser vi att två av tre klockor har stannat på kvart i två. Maria funderar ett tag på det och säger sedan "Ja, men det är nog strömavbrott eller något". Jag trodde att jag skulle dö eftersom att hela badhuset lyste som gatorna i LA. Efter ett tag ser Maria en annan klocka och säger "Men kolla den där klockan har inte stannat. Den står på två minuter i kvart!" Hahaha!! Jag hann sjunka ner till botten och tillbaka innan jag förstod att "två minuter i kvart" betyder 13 minuter i...

kör bah kör!

Har precis kommit hem från innebandyn. Är helt slaktad, haha. Det är verkligen skitkul att börja trampa igång igen efter flera års uppehåll och jag hoppas att foten håller säsongen ut. Ska köra stenhårt med fotövningarna så kanske jag slipper kryckorna :)
Så här såg det ut sist jag körde -> http://jhasselgren.blogg.se/2008/november/jag-blir-sa-ledsen-i-ogat.html#comment

Nu hoppas jag bara att helgen går assnabbt så det blir måndag och poledance igen! Lite tråkigt att det bara är en gång i veckan.. Jobbar hela helgen men jag ska försöka att säga upp mig. Känns bara lite svårt att säga det face to face med chefen som vi har nu. Har redan försökt två gånger... Jobbar iallfall hos Shergo och Carina 12-16 på lördag! Dom är alltid så gulliga :)
Nää, nu hänga tvätten..... ööööh TJINGELING!

I WANT THIS ONE

Undrar hur hög tantfaktor jag har fått när min senaste förälskelse är i denna snygga och praktiska kastrull från OBH Nordica...
Supreme Steel kastrull

RSS 2.0