OUÄÄH

översovning. eller sov över, vilket som för det kvittar. nu är det strax lunch i skolan så kan lika gärna komma efter den..

idag är det shake-your-ass-and-clap-your-hands-in-the-air-dagen. finally!!! älskar onsdagar :) sista gången idag innan allmänheten får komma och glo på oss. ojojoj.

här är några bilder sen i lördags;


umgicks med den här donnan. vi cyklade ner till klaras i säkert - 20c. typiskt svenssons, så fort solen tränger sig fram lite blir alla överoptimistiska och tror att det är 40 +, tar av sig så mycket tyg från kroppen som möjligt, kastar sig på cyklarna och inser efter halva vägen att risken för lunginflamation är 99/100.


spenderade hela kvällen på klaras med karaoke och trevligt folk. sedan drog vi vidare till steeltown där det inte var någon höjdare direkt. 40 åriga tanter med tutttarna nere i knäna och uc-gänget som inte har råd att betala gaderob på lobby (ännu mindre råd att betala inträde). vi kilade därifrån ganska snabbt. josse kilade hem och sov och jag sov också, efter ett tag, någonstans, i sverige. snipp snapp snut så var sagan slut.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0